Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Γαλλίας: Χατ τρικ ο Μήτρογλου, εννιά η Μαρσέιγ! (vid)

Κύπελλο Γαλλίας: Χατ τρικ ο Μήτρογλου, εννιά η Μαρσέιγ! (vid)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/2/2018 22:41
Η Μαρσέιγ διέλυσε με 9-0 την Μπουργκ της 2ης κατηγορίας για το Κύπελλο, με τον Κώστα Μήτρογλου να κάνει χατ τρικ.

Κανένα απολύτως πρόβλημα δεν συνάντησε η Μαρσέιγ απέναντι στην Μπουργκ, που παλεύει για τη σωτηρία στην 2η κατηγορία. Οι Μασσαλοί πήραν πολύ άνετη εκτός έδρας νίκη με 9-0 και «σφράγισαν» το εισιτήριο για τους «8» του Κυπέλλου.

Ο Κώστας Μήτρογλου ξεκίνησε βασικός και πέτυχε χατ-τρικ. Το 1-0 «έγραψε» ο Λουίς Γκουστάβο (9’) με σουτ έξω από την περιοχή, ενώ στο 13’ ο Παγιέ διπλασίασε το σκορ με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Στο 16’ ο Μήτρογλου έδωσε έτοιμο γκολ στον Οκάμπος για το 3-0 και τέσσερα λεπτά μετά ο Έλληνας φορ άνοιξε τον προσωπικό του λογαριασμό με καρφωτή κεφαλιά.

Ο Μήτρογλου δεν έμεινε εκεί, αφού στο 40’ έφυγε στην κόντρα και με όμορφο τελείωμα «έγραψε» το 5-0. Μάλιστα ο Έλληνας επιθετικός άκουσε το όνομα του από τους φίλους της Μαρσέιγ που βρέθηκαν στη Μπούργκ.

Οι παίκτες του Ρούντι Γκαρσία έκαναν ότι ήθελαν στο ματς και η εικόνα δεν άλλαξε στο δεύτερο μέρος. Ο Κάμπος με δύο γκολ στο 48’ και στο 71’ πέτυχε χα-τρικ, κάτι που κατάφερε και ο Μήτρογλου δέκα λεπτά αργότερα. Ο Έλληνας φορ σκόραρε με κεφαλιά, έπειτα από σέντρα του Σάρι και ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 8-0. Το τελικό σκορ έκανε στο 89’ ο Ενζί με εύστοχο πέναλτι, βάζοντας το… κερασάκι στην τούρτα.

Μεγάλη έκπληξη στο άλλο ματς, αφού η Ερμπιέ, που παλεύει για να μην υποβιβαστεί στην 4η κατηγορία, πέρασε με 3-0 από την έδρα της Οσιέ και προκρίθηκε στους «8». Οι φιλοξενούμενοι, με τον υπηρεσιακό Μασαλά στον πάγκο της, πήραν ιστορική νίκη με τα γκολ των Ροσετό (45+1’ πεν.), Γκμποό (64’) και Φλοσόν (79’) και θα δώσουν για πρώτη φορά το «παρών» στα προημιτελικά.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.