Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Απώλεια για Μάντσεστερ Σίτι

Πρέμιερ Λιγκ: Απώλεια για Μάντσεστερ Σίτι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/2/2018 17:15
Με γκολ του Γκούντμουντσον στο 82’ η Μπέρνλι απέσπασε ισοπαλία 1-1 με την Μάντεσεστερ Σίτι στο «Τέρφ Μουρ» και υποχρέωσε τους «πολίτες» σε 4η βαθμολογική απώλεια στο πρωτάθλημα.

Δεν είχε νικητή η αναμέτρηση της Μάντσεστερ Σίτι με την Μπέρνλι στο «Τέρφ Μουρ». Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 και μοιράστηκαν το βαθμό της ισοπαλίας.

Οι «πολίτες» είχαν την υπεροχή και στο 22’ πήραν το προβάδισμα με τρομερό σουτ του Ντανίλο έξω από την περιοχή. Η Μπέρνλι έβγαλε αντίδραση και στο 31’ είχαν σημαντική στιγμή με σουτ του Μι, όμως ο Έντερσον πραγματοποίησε εντυπωσιακή απόκρουση, κρατώντας το μηδέν.

Η Σίτι συνέχισε να έχει την κατοχή και στο 39’ θα μπορούσε να πετύχει δεύτερο γκολ, όμως ο Πόουπ αντέδρασε σωστά στο μακρινό σουτ του Ντε Μπρούιν. Στο ξεκίνημα της επανάληψης (55’) ο Στέρλινγκ αστόχησε με σουτ από το ύψος του πέναλτι, ενώ στο 57' ο Πόουπ απομάκρυνε εντυπωσιακά με τα ακροδάχτυλα το νέο δυνατό σουτ του Ντανίλο.

Η απάντηση της Μπέρνλι ήρθε στο 69’, με τον Λένον να επιχειρεί το σουτ και τον Ένερσον να αποκρούει με τη βοήθεια του δοκαριού. Τρία λεπτά μετά (71’) η Σίτι σπατάλησε τεράστια ευκαιρία για το 2-0, καθώς ο Στέρλινγκ κατάφερε να αστοχήσει σε κενή εστία από τα δύο μέτρα, ύστερα από πάρε-βάλε του Γουόκερ.

Οι γηπεδούχοι γλίτωσαν το δεύτερο γκολ και στο 82’ έφεραν το σκορ στα ίσια. Ο Λόουτον έβγαλε τη σέντρα στο πίσω δοκάρι και ο Γκούντμουντσον με προβολή νίκησε τον Έντερσον, διαμορφώνοντας το τελικό 1-1.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.