Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπουντεσλίγκα: Με… υπογραφή Μπατσουαγί η Ντόρτμουντ

Μπουντεσλίγκα: Με… υπογραφή Μπατσουαγί η Ντόρτμουντ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/2/2018 23:33
Με τον Μπατσουαγί να σημειώνει δύο γκολ και μία ασίστ στο ντεμπούτο του, η Ντόρτμουντ κέρδισε με 3-2 την μαχητική Κολωνία και πήρε την πρώτη της νίκη για το 2018. Το νικητήριο γκολ ο Σούρλε (84’).

Η Ντόρτμουντ πέρασε με 3-2 από την Κολωνία και πήρε την πρώτη της νίκη στο «Ράιν Ένερτζι Στέντιουμ» από τον Μάρτιο του 2012. Αυτό ήταν το πρώτο «τρίποντο» των Βεστφαλών από τις 16 Δεκεμβρίου, με την ομάδα του Πέτερ Στέγκερ να περνάει προσωρινά στην 2η θέση της Μπουντεσλίγκα.

Ο πρώην τεχνικός της Κολωνίας πλήγωσε την προηγούμενη ομάδα του και σ’ αυτό οφείλεται ο Μίσι Μπατσουαγί. Ο Βέλγος επιθετικός αποκτήθηκε δανεικός από την Τσέλσι την τελευταία ημέρα των μεταγραφών και ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της Ντόρτμουντ, σημειώνοντας δύο γκολ και μία ασίστ. Μάλιστα έγινε ο πρώτος παίκτης στην Μπουντεσλίγκα που σκοράρει δύο γκολ σε ντεμπούτο από τον Πιέρ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ.

Ο Μπατσουαγί άνοιξε το σκορ στο 35ο λεπτό ύστερα από εξαιρετική ασίστ του Τόλγιαν, ενώ λίγα λεπτά μετά βρήκε για δεύτερη φορά δίχτυα, όμως το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ μέσω VAR.

Η Κολωνία δεν πτοήθηκε και στο 60ο λεπτό έφερε το σκορ στα ίσια με κοντινή κεφαλιά του Τσόλερ, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την ασταθή απόκρουση του Μπούρκι σε συρτό σουτ του Χάινς. Η απάντηση της Ντόρτμουντ ήταν άμεση, αφού στο 62’ ο Μπατσουαγί έκλεψε τη μπάλα από τον Χάινς και νίκησε στο τετ-α-τετ με τον Χορν «γράφοντας» το 2-1.

Οι γηπεδούχοι επέστρεψαν στο ματς στο 69’ όταν μετά από κόρνερ του Έκτορ, ο Μερέ ξέφυγε από το μαρκάρισμα του Μπατσουαγί και ισοφάρισε σε 2-2 με κεφαλιά. Το γκολ έδωσε ψυχολογία στην Κολωνία, που έψαξε την ανατροπή, όμως στο 84’ η Ντόρτμουντ «χτύπησε» στην κόντρα και πήρε για 3η φορά το προβάδισμα. Ο Μπατσουαγί έδωσε στον Σίρλε, ο οποίος μπήκε περιοχή και με ωραίο σουτ (η μπάλα κόντραρε και στον Μερέ) διαμόρφωσε το τελικό 3-2.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.