Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στα κιτρινόμαυρα ο Χουλτ

Στα κιτρινόμαυρα ο Χουλτ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
31/1/2018 18:47
Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την απόκτηση του Νίκλας Χουλτ από τον Παναθηναϊκό μέχρι το καλοκαίρι του 2020.

Ολοκληρώθηκε η μετακίνηση του Νίκλας Χουλτ στην ΑΕΚ. Η «Ένωση» ήρθε σε συμφωνία με τον Παναθηναϊκού έναντι 200-250 χιλ. ευρώ και απέκτησε τον διεθνή Σουηδό μπακ.

Ο 27χρονος υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2020 και θα απολαμβάνει ετήσιες αποδοχές ύψους 300 χιλ. ευρώ. Παράλληλα, ο ποδοσφαιριστής «χάρισε» και 25.000 ευρώ στον Παναθηναϊκό από τα χρήματα που του οφείλονταν.

Η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ για την απόκτηση του Νίκλας Χουλτ:


Στα κιτρινόμαυρα ο Χουλτ
Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Νίκλας Χουλτ από τον Παναθηναϊκό. Ο διεθνής Σουηδός αμυντικός υπέγραψε με την ομάδα μας συμβόλαιο διάρκειας δυόμιση ετών. Στην ομάδα μας θα φοράει τη φανέλα με το Νο 23.

Ο Νίκλας Χουλτ είναι γεννημένος στις 13 Φεβρουαρίου 1990 στο Βάρναμο της Σουηδίας (28 ετών), ξεκίνησε την καριέρα του από την ποδοσφαιρική ομάδα της πόλης του και το 2009 υπέγραψε στην Ελφσμποργκ με την οποία αγωνίστηκε πέντε χρόνια και κατέκτησε το πρωτάθλημα Σουηδίας του 2012. Αγωνίστηκε συνολικά σε 120 αγώνες με 20 γκολ και 16 ασίστ.

Συνέχισε την ποδοσφαιρική του καριέρα στο «σαμπιονά» με τη φανέλα της Νις με την οποία αγωνίστηκε σε 47 αγώνες με 2 γκολ. Μετά από δύο χρόνια μεταγράφηκε στον Παναθηναϊκό τον Ιούνιο του 2016 κάνοντας συνολικά 57 συμμετοχές. Είναι διεθνής με όλες τις εθνικές ομάδες της Σουηδίας, με έξι συμμετοχές στην Εθνική ανδρών.

Χουλτ: «ΑΕΚ, η καλύτερη επιλογή»


Στα κιτρινόμαυρα ο Χουλτ
Ο Νίκλας Χουλτ υπέγραψε το συμβόλαιο του με την ΑΕΚ, ανακοινώθηκε επισήμως από την ΠΑΕ και στη συνέχεια μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου που ήταν στα γραφεία της Ενωσης.

«Καταρχάς να σας ευχαριστήσω, θα προσπαθήσω για την επίτευξη των στόχων της ομάδας, να βοηθήσω κι εγώ την ομάδα και φυσικά να βελτιωθώ μέσα από την ΑΕΚ. Δεν χρειάζεται να πούμε πλλά, είμαι χαρούμενους που είμαι εδώ, αυτό έχει σημασία. Είμαι ένα μήνα εκτός δράσης, έκανα όμως καθημερινά προπόνηση και νιώθω ότι είμαι έτοιμος και σε καλή κατάσταση για να βοηθήσω την ομάδα».

«Γνωρίζω την πόλη και την ΑΕΚ, είναι η καλύτερη επιλογή για μένα και την οικογένεια μου, μας αρέσει στην Ελλάδα και στην Αθήνα. Το να είμαι στην ΑΕΚ είναι η καλύτερη επιλογή. Θα ήθελα να κάνω ντεμπούτο με τον Ολυμπιακό, θα δούμε τι θα αποφασίσει ο προπονητής, θα δούμε το πλάνο του, ελπίζω όλα να πάνε καλά».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.