Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

 Υπογράφει στην Τσέλσι ο Έμερσον, «χάλασε» του Τζέκο

Υπογράφει στην Τσέλσι ο Έμερσον, «χάλασε» του Τζέκο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/1/2018 22:12
Σε οριστική συμφωνία με την Ρόμα για την απόκτηση του Έμερσον Παλμιέρ ήρθε η Τσέλσι. «Ναυάγιο» με Τζέκο, το «ψάχνουν» για Ζιρού οι «μπλε».

Παίκτης της Τσέλσι θα πρέπει να θεωρείται ο Έμερσον Παλμιέρι. Η Τσέλσι ήρθε σε συμφωνία με την Ρόμα για την μεταγραφή του 23χρονου αριστερού μπακ, ο οποίος αναμένεται στο Λονδίνο για ιατρικές εξετάσεις και υπογραφές.

Ο Έμερσον γεννήθηκε στη Βραζιλία και έχει αγωνιστεί στην Εθνική Παίδων της «Σελεσάο» ωστόσο από τον Μάρτιο του 2017 πήρε ιταλικό διαβατήριο και έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Εθνική Ιταλίας. Η μεταγραφή θα κοστίσει στην Τσέλσι το ποσό των 20+8 εκατ. ευρώ και μπορεί να θεωρηθεί κίνηση ρίσκου, αφού την περσινή σεζόν ο ποδοσφαιριστής υπέστη ρήξη χιαστού και φέτος μετράει μόλις 2 συμμετοχές με τη φανέλα της Ρόμα.

Μάλιστα, μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας, οι «μπλε» άναψαν το «πράσινο φως» για την παραχώρηση του Μπάμπα Ράχμαν στην Σάλκε με τη μορφή δανεισμού έως το 2019.

«Χάλασε» του Τζέκο, πάει για Ζιρού

Ο Έμερσον θα κάνει τη διαδρομή Ρώμη-Λονδίνο όχι όμως και ο Έντιν Τζέκο. Η Τσέλσι τα είχε βρει με την Ρόμα για να πάρει «πακέτο» τους δύο ποδοσφαιριστές, ωστόσο δεν μπόρεσε να έρθει σε συμφωνία με τον Βόσνιο επιθετικό.

Μετά το «ναυάγιο» με τον Τζέκο, οι «μπλε» στρέφουν πλέον την προσοχή τους στον Ολιβιέ Ζιρού. Οι δύο ομάδες βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις, ενώ σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο, Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, οι δύο ομάδες ήρθαν σε συμφωνία έναντι 17 εκατ. ευρώ συν μπόνους. Μένει να φανεί αν η πληροφορία θα επιβεβαιωθεί από τα αγγλικά Μέσα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.