Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μουρίνιο: «Δεν θα σταθούμε εμπόδιο στον Ζλάταν εάν θέλει να φύγει»

Μουρίνιο: «Δεν θα σταθούμε εμπόδιο στον Ζλάταν εάν θέλει να φύγει»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/1/2018 17:25
Ο Ζοσέ Μουρίνιο ξεκαθάρισε ότι δεν θα σταθεί εμπόδιο στην συνέχεια της καριέρας του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς εφόσον ο Σουηδός θέλει να αποχωρήσει.

Τις τελευταίες ώρες αρκετά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι οι Λος Άντζελες Γκάλαξι επιχειρούν να φέρουν στο MLS τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, με τον Σουηδό να παρουσιάζεται θετικός στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο πήρε θέση επί του θέματος στην συνέντευξη Τύπου, τονίζοντας ότι οι «κόκκινοι διάβολοι» δεν θα σταθούν εμπόδιο στον 36χρονο εάν όντως επιθυμεί να αποχωρήσει:

«Δεν μου είπε τίποτα. Ότι γνωρίζω είναι από τα media. Δεν μου έχει αναφέρει τίποτα, επομένως δεν ξέρω. Ο Ζλάταν βρίσκεται στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του. Εάν αληθεύει και θέλει να πάει σε ομάδα άλλης χώρας, είμαστε εδώ να δημιουργήσουμε τις συνθήκες ώστε να συμβεί. Όχι να του κάνουμε τη ζωή του δύσκολη», δήλωσε ο Μουρίνιο και πρόσθεσε:

«Το τελευταίο πράγμα που μου είπε είναι ότι θέλει να αναρρώσει πλήρως ώστε να νιώσει έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα. Δουλεύει σκληρά για να είναι σε φόρμα. Δεν είναι τραυματίας, είναι σε μια περίοδο που προσπαθεί να νιώσει πραγματικά έτοιμος για τις απαιτήσεις της Πρέμιερ Λιγκ»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.