Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τέλος ο Ρόκα από τον Πλατανιά

Τέλος ο Ρόκα από τον Πλατανιά

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/1/2018 15:58
Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Πλατανιά αποτελεί ο Εμανουέλ Ρόκα με τον Ισπανό τεχνικό να αποχαιρετά με μια συγκινητική δήλωση την κρητική ομάδα.

Σε αναζήτηση τεχνικού βρίσκεται ο Πλατανιάς. Δύο ημέρες μετά την ήττα στο ντέρμπι της ουράς από την Κέρκυρα (2-0), ο Ισπανός τεχνικός αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο του συλλόγου.

Οι Χανιώτες σε 11 ματς υπό την καθοδήγηση του Ρόκα σημείωσαν μόλις μία νίκη και δέκα ήττες, όντας στην τελευταία θέση με -5 από Απόλλωνα Σμύρνης και Κέρκυρα. Όσον αφορά στην διάδοχη κατάσταση, ήδη ακούγονται τα ονόματα των Ντόστανιτς, Αναστασιάδη, Χατζηνικολάου και Χάβου.

Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Εμάνουέλ Ρόκα:

«Ευχαριστώ πολύ τους ανθρώπους της Κρήτης και ειδικά την διοίκηση του Πλατανιά για την ευκαιρία που μου έδωσαν να συνεργαστούμε. Θεωρώ πως η διαμονή μου στα Χανιά ήταν ένα δώρο από τον Θεό, για τους φοβερούς ανθρώπους που γνώρισα εδώ και για την στήριξη που είχα από όλους (παίκτες, οπαδούς, πρόεδρο) ακόμα και στις χειρότερες στιγμές. Τα αποτελέσματα μετρούν πάνω από όλα και δυστυχώς δεν μπόρεσα να προσφέρω αυτό που ήθελε η ομάδα. Εύχομαι ό,τι καλύτερο για την ΠΑΕ Πλατανιάς. Η καρδιά μου θα είναι στο γήπεδο την Δευτέρα και όλοι μαζί θα πετύχουμε τη νίκη. Ευχαριστώ».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.