Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ελλάδας: Άλμα πρόκρισης με Μασούρα η ΑΕΛ

Κύπελλο Ελλάδας: Άλμα πρόκρισης με Μασούρα η ΑΕΛ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
25/1/2018 22:46
Με δύο γκολ του Μασούρα, η ΑΕΛ κέρδισε με ανατροπή (2-1) τον ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες και απέκτησε σημαντικό προβάδισμα για την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Με το ένα πόδι στα ημιτελικά του Κυπέλλου βρίσκεται η ΑΕΛ. Οι «βυσσινί» νίκησαν με 2-1 τον ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες και απέκτησαν το προβάδισμα εν όψει της ρεβάνς στη Λάρισα. Μάλιστα, αυτή είναι η πρώτη εντός έδρας ήττα του ΠΑΣ στην έδρα του σε επίσημους αγώνες τη φετινή σεζόν.

Η ΑΕΛ «άγγιξε» πρώτη το γκολ, όταν στο 7’ ο Μιλοσάβλιεβιτς μπήκε στην περιοχή, απέφυγε τον Μπέριο, όμως το σουτ που επιχείρησε βρήκε στην εξωτερική πλευρά του δοκαριού. Ο ΠΑΣ απάντησε στις ευκαιρίες στο 12’, με τον Ρέντζα να διώχνει στη γραμμή το σουτ του Κόντε. Ωστόσο ένα λεπτό μετά, ο Καρανίκας έκανε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Κόντε με καρφωτή κεφαλιά μέσα από την μικρή περιοχή, «έγραψε» το 1-0 για τους γηπεδούχους.

Οι «βυσσινί» προσπάθησαν να απαντήσουν και τα κατάφεραν στο 28’. Ο Γουάλας έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, ο Μπουκουβάλας απέκρουσε ασταθώς και ο Μασούρας με σουτ από τη μικρή περιοχή ισοφάρισε σε 1-1. Οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να πετύχουν και δεύτερο γκολ πριν το ημίχρονο, αλλά ο Ναζλίδης (30’) αστόχησε από πλεονεκτική θέση μέσα από την περιοχή.

Η ανατροπή για την ΑΕΛ ήρθε στο ξεκίνημα της επανάληψης (53’). Μετά από σέντρα του Ρέντζα από τα αριστερά, ο Ναζλίδης έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι, όμως ο Μασούρας πήρε το ριμπάουντ και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα σε κενή εστία. Ο ΠΑΣ προσπάθησε να απαντήσει, είχε δύο σημαντικές στιγμές με κεφαλιά του Κόντε (62’) και προβολή του Χαλκιαδάκη (68’), όμως το 2-1 υπέρ της ΑΕΛ έμεινε ως το φινάλε.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.