Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ισπανίας: Η Λεγκανές απέκλεισε την Ρεάλ μέσα στο «Μπερναμπέου»!

Κύπελλο Ισπανίας: Η Λεγκανές απέκλεισε την Ρεάλ μέσα στο «Μπερναμπέου»!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
25/1/2018 00:26
Η Λεγκανές κέρδισε με 2-1 την Ρεάλ μέσα στο «Μπερναμπέου» και την πέταξε έξω από τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ισπανίας!

Ιστορικός θρίαμβος για την Λεγκανές! Η ομάδα του Δημήτρη Σιόβα κέρδισε με 2-1 την Ρεάλ στο «Μπερναμπέου», ανέτρεψε το εις βάρος της 1-0 του πρώτου αγώνα και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου! Μάλιστα, η ισπανική ομάδα έγινε η πρώτη στην ιστορία του θεσμού που αποκλείει την «βασίλισσα» στην έδρα της, έχοντας μειονέκτημα από το πρώτο παιχνίδι.

Ο Ζινεντίν Ζιντάν άφησε εκτός αποστολής τους Ρονάλντο και Μπέιλ και τελικά το πλήρωσε. Η Λεγκανές πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση, είχε δοκάρι στο 5’ με απευθείας φάουλ του Μποβί και στο 33’ κατάφερε να πάρει το προβάδισμα με τρομερό σουτ του Ερασό έξω από την περιοχή.

Η Ρεάλ ισοφάρισε στο 47’ με ωραίο κοντινό τελείωμα του Μπενζεμά, όμως στο 55’ οι φιλοξενούμενοι πήραν εκ νέου το προβάδισμα με καρφωτή κεφαλιά του Γκάμπριελ. Οι γηπεδούχοι πίεσαν για την ισοφάριση και είχαν δύο σημαντικές ευκαιρίες για το 2-2, όμως στο 81’ ο Μπενζεμά αστόχησε από πλεονεκτική θέση, ενώ στο 85’ ο γκολκίπερ της Λεγκανές απέκρουσε εντυπωσιακά την κεφαλιά του Ράμος.

Το 2-1 έμεινε ως το φινάλε και η ομάδα του Δημήτρη Σιόβα (αποχώρησε με ενοχλήσεις στο 58’) πήρε ιστορική πρόκριση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.