Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Oλυμπιακός: «Πρόκληση ο ορισμός Σιδηρόπουλου»

Oλυμπιακός: «Πρόκληση ο ορισμός Σιδηρόπουλου»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/1/2018 17:15
Ο ορισμός του Σιδηρόπουλου στο παιχνίδι Κυπέλλου του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ προκάλεσε την αντίδραση των «ερυθρόλευκων» που κάνουν λόγο για ορισμό – πρόκληση.

Ο Τάσος Σιδηρόπουλος θα είναι ο «άρχοντας» του αγώνα στο πρώτο παιχνίδι Κυπέλλου του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ την προσεχή Τετάρτη (24/1) στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Στο Λιμάνι σχολιάζουν ως ορισμό - πρόκληση εκείνο του Τάσου Σιδηρόπουλου και τονίζουν πως ορθώς ζήτησαν από την FIFA ορισμό ξένων διαιτητών.

Η θέση του Ολυμπιακού: «Ο ορισμός-πρόκληση του Σιδηρόπουλου δείχνει πόσο δίκιο είχαμε που απευθυνθήκαμε στη FIFA και ζητήσαμε ορισμό ξένων διαιτητών. Ο Σιδηρόπουλος είναι μη αποδεκτός από εμάς, θα τονιστεί και στην ομοσπονδία και θεωρούμε ότι ο ορισμός του είναι πρόκληση κατά του Ολυμπιακού. Είναι πλούσιο άλλωστε το ιστορικό του με απαράδεκτες διαιτησίες εναντίον μας».

ΑΕΚ: «Πιάνει η κλάψα του Ολυμπιακού, το είδαμε με το μαϊμού πέναλτι»

Άμεση ήταν η απάντηση της ΑΕΚ στην ΠΑΕ Ολυμπιακός για την διαρροή της σχετικά με τον ορισμού του Τάσου Σιδηρόπουλου στο ντέρμπι.

Συγκεκριμένα, οι άνθρωποι της «Ένωσης» ανέφεραν για τη θέση του Ολυμπιακού ότι: «Φαίνεται ότι πιάνει η τακτική της κλάψας, που ακολουθούν. Το είδαμε μόλις χθες με το μαϊμού πέναλτι που πήραν από τον Καραντώνη».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.