Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Ξέσπασε με επτάρα η Ρεάλ!

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Ξέσπασε με επτάρα η Ρεάλ!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/1/2018 19:11
Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, η Ρεάλ διέλυσε με 7-1 την Λα Κορούνια στο «Μπερναμπέου» και πήρε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα μετά τις 9 Δεκεμβρίου! Από δύο γκολ Μπέιλ, Ρονάλντο και Νάτσο!

Πάνω στην Λα Κορούνια ξέσπασε η Ρεάλ Μαδρίτης μετά τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα. Η «βασίλισσα» βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ ωστόσο έβγαλε αντίδραση και διέλυσε με 7-1 την Ντεπόρ στο «Μπερναμπέου».

Τα σύννεφα άρχισαν να εμφανίζονται ξανά πάνω από το «Μπερναμπέου» όταν στο 23’ ο Λούκας Πέρεθ τρύπησε την άμυνα της Ρεάλ και έδωσε έτοιμο γκολ στον Αντριάν για το 0-1. Ωστόσο, η «βασίλισσα» δεν πτοήθηκε και έφερε… τούμπα το ματς πριν το ημίχρονο χάρη σε δυνατό πλασέ του Νάτσο (32’) και τρομερή γκολάρα του Μπέιλ (42’) με άπιαστο διαγώνιο σουτ.

Ο Ουαλός δεν έμεινε εκεί, αφού στο 58’ πέτυχε δεύτερο προσωπικό γκολ με κεφαλιά για το 3-1. Η Λα Κορούνια πέταξε λευκή πετσέτα και η Ρεάλ άρχισε το… πάρτι. Από ασίστ-τακουνάκι του Ρονάλντο ο Μόντριτς «έγραψε» το 4-1 (68’) με όμορφο σουτ από το ημικύκλιο, ενώ μέσα σε έξι λεπτά (78’, 84’) ο Κριστιάνο σκόραρε δύο φορές με πλασέ και κεφαλιά, εκτοξεύοντας τον δείκτη του σκορ στο 6-1.

Το… κερασάκι στην τούρτα έβαλε στο 88’ ο Νάτσο, πετυχαίνοντας δεύτερο προσωπικό γκολ για το τελικό 7-1. Με τη νίκη, η Ρεάλ έφτασε τους 35 βαθμούς και πέρασε μόνη στην 4η θέση με +1 από Βιγιαρεάλ (5η) και +2 από Σεβίλλη (6η), έχοντας και ένα παιχνίδι λιγότερο. Παράλληλα, βρίσκεται στο -5 από την 3η Βαλένθια, στο -8 από την 2η Ατλέτικο και στο -16 από την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.