Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

ΠΑΕ Άρης κατά Καλαϊτζίδη: «Είναι μυθομανής και δικομανής»

ΠΑΕ Άρης κατά Καλαϊτζίδη: «Είναι μυθομανής και δικομανής»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
16/1/2018 13:13
Η ΠΑΕ Άρης απάντησε στις καταγγελίες του Δημήτρη Καλαϊτζίδη και τον χαρακτήρισε ως «μυθομανή» και «δικομανή».

Έντονες αντιδράσεις από την ΠΑΕ Άρης κατά του Δημήτρη Καλαϊτζίδη, ο οποίος ενέπλεξε τους Θεσσαλονικείς σε χειραγωγημένο παιχνίδι στην Footbal League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης:

«Μας… είπαν και εμάς ότι επιχειρεί ένας… μυθομανής και δικομανής τύπος να εμπλέξει τον ΑΡΗ σε ευφάνταστα σενάρια, που σκαρφίστηκε αίφνης τώρα, μετά από 11 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα. Τώρα τα… θυμήθηκε.

Ο καθένας καταλαβαίνει ότι προσπαθεί ο συγκεκριμένος τύπος να δημιουργήσει άλλοθι, προκειμένου να καλύψει τα δικά του λάθη και τη νέα του αποτυχία στο ποδόσφαιρο, όπως σε όλες τις προηγούμενες ομάδες του. Φυσικά θα πάρει την απάντησή του με τον τρόπο που πρέπει και εκεί που πρέπει. Έχει ήδη επιληφθεί της υπόθεσης η νομική μας υπηρεσία.

Και κάτι τελευταίο. Κατανοούμε την ενόχληση μερικών με τον ΑΡΗ και είμαστε βέβαιοι ότι… Ζουράριδες και Καλαϊτζίδηδες θα εμφανιστούν κι άλλοι όσο θα πλησιάζουμε προς την εκπλήρωση του στόχου μας. Να ξέρουν, όμως, όλοι το εξής: Ο ΑΡΗΣ είναι συσπειρωμένος και δυνατός όσο ποτέ. Αυτά που ξέρανε να τα ξεχάσουν!».

Παράλληλα, ο μεγαλομέτοχος του Άρη, Θόδωρος Καρυπίδης έγραψε στο Instagram: «Η βλακεία είναι ανίκητη. Εμείς φταίμε που δεν σου βάλαμε πέντε γκολ να σε ξεφτυλίσουμε. Εχεις γίνει γραφικός ρε, φτάνει. Μας έχεις κουράσει. Ήθελες να γίνεις διάσημος μιλώντας για τον ΑΡΗ και τα κατάφερες. Φτάνει», ανέφερε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.