Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Δεν θέλει να πληρώσει την Άρσεναλ για Σάντσες η Σίτι

Δεν θέλει να πληρώσει την Άρσεναλ για Σάντσες η Σίτι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
12/1/2018 21:01
Η Μάντσεστερ Σίτι δεν είναι διατεθειμένη να δώσει τα 35 εκατ. λίρες που επιθυμεί η Άρσεναλ για τον Αλέξις Σάντσες και μένει να φανεί ποια θα είναι η αντίδραση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που θέλει να φέρει άμεσα τον παίκτη στο «Όλντ Τράφορντ».

Όπως αναφέρουν τα αγγλικά Μέσα, μεταξύ των οποίων το «Sky Sports» και το «BBC», η Μάντσεστερ Σίτι προτιμά να ρισκάρει και να χάσει τον Αλέξις Σάντσες παρά να καταβάλει το ποσό που ζητάει η Άρσεναλ.

Οι «κανονιέρηδες» επιθυμούν ένα ποσό κοντά στα 35 εκατ. λίρες για να παραχωρήσουν τον Χιλιανό άσο, ενώ θα χρειαστούν άλλα 5 εκατ. ευρώ για τον ατζέντη του ποδοσφαιριστή. Η Μάντσεστερ Σίτι ξεκαθάρισε πως το ποσό είναι υπερβολικό για έναν παίκτη του οποίου το συμβόλαιο λήγει το καλοκαίρι και πρόσθεσε πως είναι διατεθειμένη να δώσει έως 20 εκατ. λίρες.

Η κατάσταση αυτή βολεύει την Γιουνάιτεντ που δεν φέρεται να έχει πρόβλημα να δώσει στην Αρσεναλ τα χρήματα που ζητά. Μάλιστα, στη σημερινή (12/1) συνέντευξη Τύπου των «κόκκινων διαβόλων», ο Ζοζέ Μουρίνιο έπλεξε το εγκώμιο του 29χρονου, χαρακτηρίζοντας τον εκπληκτικό ποδοσφαιριστή.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.