Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γιουρόπα Λιγκ: Αποκλείστηκαν Ανόρθωση και Ομόνοια!

Γιουρόπα Λιγκ: Αποκλείστηκαν Ανόρθωση και Ομόνοια!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
25/7/2013 22:57
«Αντίο» στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις είπαν Ανόρθωση και Ομόνοια οι οποίες… αυτοκτόνησαν απέναντι σε Γκέφλε και Άστρα Γκιόργκιου αντίστοιχα και αποκλείστηκαν στον 2ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.

Εκτός Ευρώπης έμειναν Ανόρθωση και Ομόνοια, οι οποίες παρότι είχαν απέναντι τους σχετικά αδύναμους αντιπάλους και είχαν εξασφαλίσει παράλληλα προβάδισμα πρόκρισης από τα πρώτα παιχνίδια, γνώρισαν αμφότερες τον αποκλεισμό!

Όσον αφορά την Ανόρθωση, η «Κυρία» είχε κερδίσει με 3-0 την Γκέφλε στην Κύπρο, ωστόσο… κατάφερε να χάσει με 4-0 στην Σουηδία, δεχόμενη το 3ο γκολ στο 86ο λεπτό και το 4ο στο 87ο!

Γιουρόπα Λιγκ: Αποκλείστηκαν Ανόρθωση και Ομόνοια!
Μάλιστα ο αποκλεισμός της είναι ακόμα πιο σοκαριστικός αν αναλογιστεί κανείς πως η Γκέφλε έπαιζε σε ένα γήπεδο 200 χλμ. μακριά από τη φυσική έδρα και είχε ελάχιστους οπαδούς στις εξέδρες.

Από την άλλη, ούτε η Ομόνοια κατάφερε να προκριθεί στον 3ο γύρο, γνωρίζοντας την ήττα στο κατάμεστο ΓΣΠ με 2-1!

Η κυπριακή ομάδα είχε έρθει ισόπαλη 1-1 στην Ρουμανία, ωστόσο δεν κατάφερε να διατηρήσει το προβάδισμα πρόκρισης, καθώς εν τέλει ηττήθηκε με 2-1, παρότι οι Ρουμάνοι έπαιζαν με παίχτη παραπάνω από το 60’ και το σκορ βρισκόταν στο 1-1.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.