Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ελλάδας: Με δύο νίκες στα προημιτελικά ο ΠΑΟΚ

Κύπελλο Ελλάδας: Με δύο νίκες στα προημιτελικά ο ΠΑΟΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/1/2018 19:52
Με δύο γκολ του Πρίγιοβιτς (78’, 90+3’ πεν.) ο ΠΑΟΚ κέρδισε με 2-1 τον ΑΟΤ στην Τούμπα και με συνολικό σκορ 7-2 «σφράγισε» την πρόκριση για τους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο ΠΑΟΚ πήρε νέα νίκη απέναντι στον ΑΟΤ, αυτή τη φορά με 2-1 στην Τούμπα και με συνολικό σκορ 7-2 «σφράγισε» το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Κυπέλλου. Ο «Δικέφαλος του Βορρά», έχοντας εξασφαλίσει την πρόκριση από το 5-1 του πρώτου αγώνα, παρατάχθηκε με πολλές αλλαγές και πήρε τη δεύτερη νίκη χάρη σε δύο τέρματα του Πρίγιοβιτς.

Οι Θεσσαλονικείς είχαν τον έλεγχο από το ξεκίνημα του παιχνιδιού, ψάχνοντας τον τρόπο να διασπάσουν την άμυνα του ΑΟΤ. Με τον Μπίσεσβαρ να αναλαμβάνει ρόλο οργανωτή, ο ΠΑΟΚ δημιούργησε δύο σημαντικές στιγμές με Πρίγιοβιτς (11’) και Μακ (26’), όμως και στις δύο περιπτώσεις η μπάλα πέρασε δίπλα από το δοκάρι.

Στο 30’ ο Αποστολίδης μπλόκαρε το σουτ του Πρίγιοβιτς, ενώ στο 37’ είπε «όχι» και σε προσπάθεια του Μπίσεσβαρ, κρατώντας το μηδέν. Ένα λεπτό μετά ο Πρίγιοβιτς βγήκε σε θέση τετ-α-τετ, όμως άνοιξε το κοντρόλ και η φάση χάθηκε.

Ο ΑΟΤ δεν είχε σουτ εντός εστίας στο πρώτο μέρος, ωστόσο στην επανάληψη έφτασε κοντά στο γκολ, με τον Γροντή (60’) να αστοχεί σε τετ-α-τετ με τον Σιαμπάνη. Το δεύτερο μέρος κυλούσε σε αργό τέμπο και με τη συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού, ο Λουτσέσκου έριξε στο ματς τον Γιάννη Μυστακίδη, ο οποίος έκανε την επανεμφάνισή του στο γήπεδο της Τούμπας κάτω από «θερμό» χειροκρότημα.

Η πρώτη ευκαιρία του ΠΑΟΚ στο δεύτερο μέρος ήρθε στο 72’, με τον Αποστολίδη να διώχνει σε κόρνερ την κεφαλιά του Πρίγιοβιτς. Ωστόσο στο 78’ ο Σέρβος έγινε αποδέκτης της μπάλας μετά από απόκρουση του Αποστολίδη σε σουτ του Μπίσεσβαρ, και με κοντινό πλασέ «έγραψε» το 1-0. Δύο λεπτά μετά ο γκολκίπερ του ΑΟΤ έδιωξε εντυπωσιακά την κοντινή κεφαλιά του Κουλούρη, ενώ στο 86’ μπλόκαρε και το σουτ του Σάκχοφ.

Οι φιλοξενούμενοι «άγγιξαν» το γκολ στο 89’, όταν μετά από κεφαλιά του Γροντή, ο Σιαμπάνης βρήκε τη μπάλα με το χέρι και την έστειλε στο οριζόντιο δοκάρι. Ο ΑΟΤ κατάφερε τελικά να φέρει το σκορ στα ίσια στο 90+1’ χάρη σε τρομερό σουτ του Μιλοσάβλιεφ.

Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι δεν χάρηκαν για πολύ το γκολ, αφού στο 90+3’ ο Κοτσόνης βρήκε τη μπάλα με το χέρι μέσα στην περιοχή, ο διαιτητής έδειξε πέναλτι και ο Πρίγιοβιτς με εύστοχη εκτέλεση, διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Σιαμπάνης, Πούγγουρας, Μαλεζάς, Κρέσπο (Μυστακίδης 60'), Δεληγιαννίδης, Σάκχοφ, Τσίμιροτ (Πέλκας 80'), Λημνιός, Μπίσεσβαρ, Μακ (Κουλούρης 70΄), Πρίγιοβιτς

ΑΟΤ (Σωτήρης Αντωνίου): Αποστολίδης, Χιντζίδης, Λεάνδρο (Βέρτζος 73') , Κοτσώνης, Πάνος, Τσιάρας, Ανδρεόπουλος, Ντίνας, Γροντής, Τόμιτς (Μιλοσάβλιεφ 62'), Ζγκούρι (Ντακόλ 73').


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.