Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ποινή 45 ημερών για τον Χιμένεθ!

Ποινή 45 ημερών για τον Χιμένεθ!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/12/2017 17:18
Με 45 μέρες απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους τιμωρήθηκε ο Μανόλο Χιμένεθ από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ.

Αυξήθηκε η ποινή του Μανόλο Χιμένεθ! Ο τεχνικός της ΑΕΚ είχε τιμωρηθεί με ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για 15 ημέρες εξαιτίας της άσεμνης χειρονομίας του προς τους οπαδούς του Παναθηναϊκού, στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Ωστόσο, ο αναπληρωτής ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Γιώργος Λαΐνης, άσκησε έφεση κατά της απόφασης του αθλητικού δικαστή της Super League και σήμερα (23/12) έγινε γνωστή η τελική ποινή του Ισπανού τεχνικού.

Στον Χιμένεθ επιβλήθηκε ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για 45 μέρες και έτσι θα χάσει τέσσερα παιχνίδια τα οποία είναι με Παναιτωλικό (πρωτάθλημα εκτός, Κύπελλο εντός), ΠΑΣ Γιάννινα (εντός) και ΑΕΛ (εκτός). Παράλληλα διατηρήθηκε το πρόστιμο ύψους 10.000 ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί πως από ανώτατα κλιμάκια της «κιτρινόμαυρης» διοίκησης κάνουν λόγο χαρακτηριστικά για «εξοντωτική ποινή στα όρια του νομικού σκανδάλου».

Η ανακοίνωση της απόφασης: «Η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας δίκασε την έφεση του υπεύθυνου άσκησης δίωξης ποδοσφαιρικών αδικημάτων κατά της υπ’ αριθ. 309/2017 απόφασης του ΠΜΠΟ της Super League και κατά του προπονητής της ΑΕΚ Μανόλο Χιμένεθ και έλαβε την εξής απόφαση.

Δέχτηκε τυπικά και κατ’ ουσίαν την έφεση. Εξαφάνισε την εκκαλουμένη απόφαση στο σύνολό της, κατά το κεφάλαιο αυτής που αναφέρεται στον εφεσίβλητο προπονητή της ΠΑΕ ΑΕΚ, Χιμένεθ Μανόλο. Επέβαλε στον εφεσίβλητο Μανόλο Χιμένεθ σωρευτικά χρηματική ποινή ύψους δέκα χιλιάδων ευρώ (10.000) και απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για σαράντα πέντε (45) ημέρες».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.