Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τρίτος σκόρερ στην Μπουντεσλίγκα ο Φινμπόγκασον

Τρίτος σκόρερ στην Μπουντεσλίγκα ο Φινμπόγκασον

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/12/2017 18:24
Ο Άλφρεντ Φινμπόγκασον σημείωσε χατ-τρικ στο παιχνίδι της Άουγκσμπουργκ με τη Φράιμπουργκ και ολοκλήρωσε τον πρώτο γύρο της Μπουντεσλίγκα με 11 γκολ, όντας 3ος σκόρερ πίσω μόνο από Λεβαντόφσκι (15) και Ομπαμεγιάνγκ (13).

Ο πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού, Άλφρεντ Φινμπόγκασον δεν μπόρεσε να κάνει τη διαφορά στην Ελλάδα και τους «ερυθρόλευκους» του Μάρκο Σίλβα, ωστόσο στην Γερμανία έχει βρει τα πατήματα του.

Ο 28χρονος άσος πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα της Άουγκσμπουργκ, μετρώντας 16 συμμετοχές και 11 γκολ στο πρώτο μισό της Μπουντεσλίγκα. Ο Ισλανδός βρίσκεται στην 3η θέση των σκόρερ του πρωταθλήματος πίσω μόνο από τους Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι (15) και Πιερ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ (13). Μάλιστα, για να βρει δίχτυα χρειάζεται 3.6 τελικές προσπάθειες, την ώρα που Λεβαντόφσκι και Ομπαμεγιάνγκ θέλουν 4.7 και 4.3 σουτ για να σκοράρουν αντίστοιχα.

Στην αναμέτρηση με αντίπαλο την Φράιμπουργκ, ο Φινμπόγκασον πέτυχε χατ-τρικ, με τα δύο γκολ του να επιτυγχάνονται στις καθυστερήσεις για να διαμορφώσουν το τελικό 3-3.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.