Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Κρέμασε» τα παπούτσια του ο Κακά

«Κρέμασε» τα παπούτσια του ο Κακά

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/12/2017 18:27
Με ανάρτηση του στα social media, ο Κακά ανακοίνωσε ότι κρεμάει οριστικά τα παπούτσια του.

Την απόφαση να βάλει τέλος στην καριέρα του, σε ηλικία 35 ετών, ανακοίνωσε ο Κακά. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός ταλαιπωρούνταν συχνά από πόνους και τελικά αποφάσισε να μην ανανεώσει το συμβόλαιο του με το Ορλάντο.

«Κύριε. Ήταν πολλά περισσότερα απ' όσα ονειρεύτηκα ποτέ. Ευχαριστώ. Τώρα είμαι έτοιμος για το επόμενο ταξίδι» έγραψε ο τελευταίος νικητής της Χρυσής Μπάλας πριν αρχίσει η κυριαρχία των Λιονέλ Μέσι - Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Κακά ξεκίνησε την καριέρα του το 2001 στην Σάο Πάουλο και τρία χρόνια μετά υπέγραψε στην Μίλαν, με την οποία κατέκτησε ένα πρωτάθλημα, ένα ιταλικό Σουπερ Καπ, ένα Τσάμπιονς Λιγκ, ένα ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ και ένα Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων. Μετά από έξι πετυχημένα χρόνια, πήρε μεταγραφή στην Ρεάλ έναντι του ποσού των 68.500.000 ευρώ, πού τότε ήταν δεύτερο μεγαλύτερο ποσό μεταγραφής.

Η πορεία του στη «βασίλισσα» δεν ήταν ανάλογη με τα χρόνια του στους «ροσονέρι», ωστόσο κατέκτησε ένα πρωτάθλημα και ένα Κύπελλο Ισπανίας. Το 2013 επέστρεψε στην αγαπημένη του Μίλαν και μετά από μια σεζόν στο Μιλάνο πέρασε την αντίπερα όχθη του Ατλαντικού για λογαριασμό της Ορλάντο Σίτι. Με την Εθνική Βραζιλίας σημείωσε 29 γκολ σε 92 συμμετοχές, κατακτώντας το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2002 και δύο Κύπελλα Συνομοσπονδιών.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.