Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Επιστρέφει τον Σάντσες στην Μπάγερν η Σουόνσι

Επιστρέφει τον Σάντσες στην Μπάγερν η Σουόνσι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/12/2017 00:43
Ο Ρενάτο Σάντσες δεν έχει καταφέρει να προσαρμοστεί στην Πρέμιερ Λιγκ και η Σουόνσι βρίσκεται σε συζητήσεις με την Μπάγερν για την διακοπή του δανεισμού του Πορτογάλου μέσου.

Δύσκολα θα συνεχίσει στην Σουόνσι και μετά τον Ιανουάριο ο Ρενάτο Σάντσες. Η μετακίνηση του Πορτογάλου μέσου στους «κύκνους» την τελευταία ημέρα της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου αποτέλεσε πρώτη είδηση στα βρετανικά Μέσα, ωστόσο ο 20χρονος δεν έχει καταφέρει να ανταποκριθεί στις προσδοκίες.

Ο Σάντσες δεν έχει βοηθήσει την ομάδα του σε εννέα συμμετοχές στην Πρέμιερ Λιγκ, πραγματοποιώντας απογοητευτικές εμφανίσεις. Ενδεικτική η πάσα που έδωσε στη… διαφημιστική πινακίδα στο παιχνίδι με την Τσέλσι, αναγκάζοντας τον Πολ Κλέμεντ να τον αντικαταστήσει στο ημίχρονο.

Όπως αποκαλύπτουν πορτογαλικά Μέσα, οι διοικούντες της Σουόνσι βρίσκονται σε επαφές με ανθρώπους της Μπάγερν για τη διακοπή του δανεισμού του ποδοσφαιριστή, ο οποίος τους κοστίζει το ποσό των 8 εκατ. ευρώ.

Η συμφωνία για την επιστροφή του Σάντσες είναι δεδομένη, όμως το πρόβλημα για τους Βαυαρούς είναι ότι δεν έχουν το δικαίωμα να παραχωρήσουν τον παίκτη σε άλλη ομάδα με τη μορφή δανεισμού, αφού είχε αγωνιστεί στον αγώνα Σούπερ Καπ της Μπάγερν με την Ντόρτμουντ τον Αύγουστο.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.