Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Θέλει Σκολάρι για το Μουντιάλ η Αυστραλία

Θέλει Σκολάρι για το Μουντιάλ η Αυστραλία

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
12/12/2017 19:31
Ο Λουίς Φελίπε Σκολάρι είναι το φαβορί για να καθοδηγήσει την Αυστραλία στο Μουντιάλ της Ρωσίας όπως αποκαλύπτει το «Reuters».

Με τον Άγγελο Ποστέκογλου να αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της Αυστραλίας, η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας κάνει αγώνα δρόμου προκειμένου να βρει άμεσα τον αντικαταστάτη του 52χρονου τεχνικού.

Σύμφωνα με το «Reuters» οι «σόκερος» ξεκίνησαν επαφές με τον Λουίς Φελίπε Σκολάρι, ο οποίος αυτή τη στιγμή θεωρείται το πρώτο φαβορί για τη θέση. Ο Βραζιλιάνος τεχνικός προέρχεται από επιτυχημένη θητεία στον πάγκο της κινεζικής Γκουαντζού, με την οποία κατέκτησε τρία πρωταθλήματα, ένα Κύπελλο, τρία Σούπερ Καπ και ένα ασιατικό Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο 68χρονος τεχνικός επιβεβαίωσε ότι έχει μιλήσει με ανθρώπους της ομοσπονδίας της Αυστραλίας ωστόσο δεν είναι θετικός στο ενδεχόμενο να αναλάβει τους «σόκερος» μόνο για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας:

«Με προσέγγισαν και με ρώτησαν αν ενδιαφέρομαι για τη θέση. Τους είπα ότι με ενδιαφέρει η προοπτική, αλλά όχι μόνο για μερικούς μήνες. Θέλω να ξεκινήσω ένα οργανωμένο πρότζεκτ που θα διαρκέσει για μερικά χρόνια», δήλωσε ο Βραζιλιάνος τεχνικός.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.