Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Πέρασε από το «Μαδριγάλ» η Μπαρτσελόνα

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Πέρασε από το «Μαδριγάλ» η Μπαρτσελόνα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/12/2017 23:41
Με γκολ των Σουάρες (72’) και Μέσι (83’) η Μπαρτσελόνα πέρασε με 2-0 από την έδρα της Βιγιαρεάλ, η οποία έπαιζε με παίκτη λιγότερο από το 60’ λόγω αποβολής του Ράμπα.

Η Μπαρτσελόνα κέρδισε με 2-0 την Βιγιαρεάλ στο «Μαδριγάλ» και ξέφυγε ξανά με +5 από την 2η Βαλένθια, ενώ διατήρησε το +8 από την Ρεάλ, την οποία αντιμετωπίζει στις 23 Δεκεμβρίου στο «Μπερναμπέου».

Οι Καταλανοί είχαν δοκάρι στο 3ο λεπτό με κεφαλιά του Πικέ για να ανοίξουν νωρίς το σκορ, όμως στο 15’ χρειάστηκαν την επέμβαση του Τερ Στέγκεν σε σουτ του Σοριάνο για να κρατήσουν το μηδέν.

Ο Σέρχιο Ασένχο, που επέστρεψε σε παιχνίδι πρωταθλήματος μετά την τέταρτη ρήξη χιαστού, απέκρουσε το φάουλ του Μέσι στο 22’, ενώ στο 38’ το σουτ του Αργεντινού πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι.

Η Μπαρτσελόνα δυσκολεύονταν να φτιάξει αξιόλογες φάσεις, ωστόσο στο 59’ έφτασε μια «ανάσα» από το 1-0, έχοντας διπλή ευκαιρία με Σουάρες και Μέσι. Ένα λεπτό αργότερα, ο Ράμπα έκανε τάκλιν με υψωμένο πόδι στον Μπουσκέτς, με αποτέλεσμα να αποβληθεί με κόκκινη κάρτα.

Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε βρήκε περισσότερους χώρους και στο 67’ είχε νέο δοκάρι με τον Σουάρες. Στο 71’ το πλασέ του Μέσι από το ύψος του πέναλτι πέρασε λίγο άουτ, όμως στο 72’ ο Σουάρες έπαιξε εξαιρετικά το 1-2 με τον Αλκάθερ και με κοντινό πλασέ «έγραψε» το 1-0.

Τα πάντα τελείωσαν στο 83’ όταν μετά από λάθος της άμυνας, ο Μέσι απέφυγε τους Γκονζάλες και Ρουίθ (συγκρούστηκαν μεταξύ τους) και διαμόρφωσε το τελικό 2-0. Μ’ αυτό το γκολ, ο Αργεντινός ισοφάρισε το ρεκόρ του Γκερντ Μίλερ με 525 γκολ με την ίδια ομάδα στα 5 μεγάλα πρωταθλήματα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.