Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Football League: 7x7 ο Άρης, πέρασε και από τη Δράμα (vid)

Football League: 7x7 ο Άρης, πέρασε και από τη Δράμα (vid)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/12/2017 18:55
Ο Άρης κέρδισε με ανατροπή (2-1) την Δόξα στη Δράμα και έκανε το 7x7 στο πρωτάθλημα της Football League.

Την τρίτη ανατροπή στην τρέχουσα σεζόν έκανε ο Άρης, ο οποίος επικράτησε με 2-1 της Δόξας στη Δράμα. Οι «κίτρινοι» έφτασαν τις 7 νικες σε ισάριθμα ματς και συνεχίζουν να οδηγούν την κούρσα στη Football League.

Στο γεμάτο γήπεδο της Δράμας, η Δόξα προηγήθηκε στο 28ο λεπτό. Ο Κάσες βρέθηκε έξω από την περιοχή, έπιασε το σουτ, η μπάλα κόντραρε στον Δεληζήση, ξεγέλασε τον Καντιμοίρη και κατέληξε στα δίχτυα για το 1-0.

Ο Άρης βρέθηκε για ακόμα ένα ματς πίσω στο σκορ, αλλά κατάφερε να αντιδράσει. Στο 60’ ο Μπαργκάν πήρε τη μπάλα από πλάγια, γύρισε στον Διαμαντόπουλο και αυτός την έσπρωξε σε κενή εστία για την ισοφάριση.

Να σημειωθεί πως το γκολ δεν μεταδόθηκε σε ζωντανά, καθώς η μετάδοση διεκόπη λόγω διαδοχικών πτώσεων της τάσης του ρεύματος. Μάλιστα, οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για οφσάιντ με αποτέλεσμα ο διαιτητής να αποβάλει τον Άγγελο Διγκόζη και τον γενικό αρχηγό των «μαυραετών», Αντώνη Καζδοβασίλη.

Η ανατροπή ολοκληρώθηκε στο 77’ όταν μετά από κάθετη πάσα του Διαμαντόπουλου, ο Παυλίδης έκανε το σουτ έξω από την περιοχή και «έγραψε» το τελικό 1-2.

Στα αξιοσημείωτα πως οι Δραμινοί διαμαρτύρονται για κόκκινη κάρτα (δεύτερη κίτρινη) στον Μπούρμπο, ενώ οι «κίτρινοι» θα μπορούσαν να προηγηθούν στο 17’ με τον Διαμαντόπουλο, αλλά είχε υποδειχθεί προηγουμένως σε θέση οφσάιντ από τον επόπτη, σε μια φάση πολύ οριακή.

Στο τέλος του παιχνιδιού και συγκεκριμένα στις καθυστερήσεις υπήρξε ένταση, με μια κροτίδα να σκάει ακριβώς δίπλα στο επόπτη, ο οποίος τραυματίστηκε.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.