Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Στην Άρσεναλ το ντέρμπι του Β. Λονδίνου

Πρέμιερ Λιγκ: Στην Άρσεναλ το ντέρμπι του Β. Λονδίνου

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/11/2017 16:55
Η Άρσεναλ επικράτησε με 2-0 της Τότεναμ στο μεγάλο ντέρμπι του Βόρειου Λονδίνου και έκανε το «6 στα 6» φέτος στο «Έμιρειτς». Από οριακή θέση οφσάιντ και τα δύο γκολ των «κανονιέρηδων».

Σε απόρθητο κάστρο έχει μετατραπεί τη φετινή χρονιά το «Έμιρειτς». Η Άρσεναλ κέρδισε με 2-0 την Τότεναμ στο ντέρμπι του Βόρειου Λονδίνου και έφτασε τις 12 σερί εντός έδρας νίκες στο πρωτάθλημα (6 στα 6 φέτος). Με τη νίκη η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ έφτασε τους 22 βαθμούς και μείωσε στο -1 τη διαφορά από τους «πετεινούς».

Οι «κανονιέρηδες» είχαν την πρώτη μεγάλη στιγμή στο 19’, όταν ο Ράμσεϊ έκανε το γύρισμα, όμως οι Σάντσες, Ντάιερ και Λακαζέτ δεν κατάφεραν να σπρώξουν τη μπάλα στα δίχτυα. Η Τότεναμ απάντησε στις ευκαιρίες στο 34’, με τον Έρικσεν να σημαδεύει την εξωτερική πλευρά του δοκαριού.

Δύο λεπτά αργότερα (36’), η Άρσεναλ κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ. Ο Μάικ Ντιν υπέδειξε λανθασμένα φάουλ στον Αλέξις, ο Οζίλ ανέλαβε την εκτέλεση και ο Μουστάφι με κεφαλιά από οριακή θέση «έγραψε» το 1-0. Στο 42’ οι «κανονιέρηδες» πέτυχαν και δεύτερο τέρμα με κοντινό πλασέ του Σάντσες, όμως ο Λακαζέτ που έκανε το γύρισμα, ήταν σε οριακή θέση οφσάιντ.

Στο δεύτερο μέρος η Τότεναμ είχε την κατοχή, ωστόσο ο Αλέξις Σάντσες σπατάλησε τρεις καθαρές ευκαιρίες για το 3-0 (70’, 71’, 76’). Ο Τσεχ με υπέροχη εκτίναξη είπε «όχι» σε κεφαλιά του Ντάιερ στο 81’, ενώ στο 85’ ο Σον αστόχησε σε τετ-α-τετ. Στο φινάλε ο Σάντσες σπατάλησε νέα μεγάλη ευκαιρία για χριστεί για δεύτερη φορά σκόρερ, με το 2-0 να μένει ως το φινάλε.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.