Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Προκριματικά Μουντιάλ: Πάρτι πρόκρισης για Δανία στο Δουβλίνο

Προκριματικά Μουντιάλ: Πάρτι πρόκρισης για Δανία στο Δουβλίνο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/11/2017 23:48
Με τον Έρικσεν να πετυχαίνει χατ-τρικ η Δανία διέλυσε με 5-1 την Ιρλανδία στο Δουβλίνο και «σφράγισε» πανηγυρικά το εισιτήριο για τα τελικά του Μουντιάλ.

Πάρτι πρόκρισης έστησε η Δανία στο Δουβλίνο. Αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ, οι Σκανδιναβοί πήραν εμφατική νίκη με 5-1 απέναντι στην Ιρλανδία, «σφραγίζοντας» το εισιτήριο για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας.

Η Δανία επιστρέφει σε τελική φάση Μουντιάλ για πρώτη φορά μετά από οχτώ χρόνια, συμπληρώνοντας το «πάζλ» των ευρωπαϊκών ομάδων που θα δώσουν το «παρών» στα γήπεδα της Ρωσίας.

Το 0-0 του πρώτου αγώνα στην Κοπεγχάγη άφηνε ανοιχτούς λογαριασμούς εν όψει της ρεβάνς. Η Ιρλανδία μπήκε δυνατά και κατάφερε να προηγηθεί μόλις στο 6’ όταν μετά από λάθος της άμυνας ο Ντάφι «έγραψε» το 1-0 με κεφαλιά.

Η Δανία πήρε τον πλήρη έλεγχο του παιχνιδιού και κατάφερε να φέρει… τούμπα το ματς πριν το ημίχρονο. Στο 29’ ο Κρίστι υπέπεσε σε αυτογκόλ ισοφαρίζοντας σε 1-1, ενώ στο 32’ ο Έρικσεν ολοκλήρωσε την ανατροπή με τρομερό τελείωμα με το δεξί.

Ο μέσος της Τότεναμ «καθάρισε» την υπόθεση πρόκριση στο δεύτερο μέρος, αφού στο 63’ έκανε το 3-1 με άψογο πλασέ, ενώ στο 73’ ολοκλήρωσε το χατ-τρικ, φτάνοντας τα 11 γκολ στα προκριματικά. Το… κερασάκι στην τούρτα έβαλε στο 90’ ο Μπέντνερ, διαμορφώνοντας το τελικό 5-1 από την άσπρη βούλα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.