Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Προκριματικά Μουντιάλ: Η Σουηδία απέκλεισε την Ιταλία!

Προκριματικά Μουντιάλ: Η Σουηδία απέκλεισε την Ιταλία!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/11/2017 23:55
Η Σουηδία κράτησε στο 0-0 την Ιταλία στο «Σαν Σίρο» και «σφράγισε» την πρόκριση για το Παγκόσμιο Κύπελλο, ρίχνοντας στο… καναβάτσο την «σκουάτρα ατζούρα», που μένει εκτός Μουντιάλ μετά από 60 χρόνια!

Μια από τις πιο «μαύρες σελίδες» του ιταλικού ποδοσφαίρου γράφτηκε απόψε! Η Ιταλία έμεινε στο 0-0 με την Σουηδία στο «Σαν Σίρο», δεν κατάφερε να ανατρέψει το 1-0 της Στοκχόλμης και έτσι έμεινε εκτός Μουντιάλ για πρώτη φορά μετά από το 1958!

Οι Σουηδοί με το «χρυσό» γκολ του Γιάκομπ Γιόχανσον στο πρώτο ματς, πήραν την ιστορική πρόκριση και επιστρέφουν σε Παγκόσμιο Κύπελλο μετά από 12 χρόνια. Πάντως ο μέσος της ΑΕΚ στάθηκε άτυχος, αφού τραυματίστηκε σε ανύποπτη φάση στο 19ο λεπτό και οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για ρήξη πρόσθιου χιαστού στο αριστερό γόνατο!

Ο Ισπανός διαιτητής Ματέου Λαόθ ήταν ο αρνητικός πρωταγωνιστής καθώς αρνήθηκε δύο πέναλτι στην Ιταλία, σε ανατροπή του Παρόλο από τον Αουγκούστινσον και γονατιά του Λούστινγκ στον Νταρμιάν, και δύο στους Σουηδούς για χέρια των Νταρμιάν, Μπαρτσάλι εντός περιοχής!

Η Ιταλία είχε 75%-25% κατοχή και οι τελικές ήταν 23-4 όμως το 0-0 παρέμεινε μέχρι το φινάλε. Οι Σουηδοί άντεξαν την ασφυχτική ιταλική πίεση, με τον πρώην τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ, Ρόμπιν Όλσεν να κρύβει την εστία. «Η σκουάτρα ατζούρα» είχε σημαντικές ευκαιρίες και δοκάρι για το γκολ που θα έφερνε το ματς στην παράταση, ωστόσο οι Σουηδοί κράτησαν το 0-0 και έριξαν στο… καναβάτσο την ιταλική ομάδα.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.