Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ντάλιτς: «Γι’ αυτό πήρα τη φανέλα του Παπασταθόπουλου»

Ντάλιτς: «Γι’ αυτό πήρα τη φανέλα του Παπασταθόπουλου»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/11/2017 00:34
Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Κροατίας, Ζλάτκο Ντάλιτς έπλεξε το εγκώμιο των Μανωλά και Παπασταθόπουλου και εξήγησε γιατί ζήτησε και πήρε τη φανέλα του δεύτερου μετά το 0-0 στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

Για το παιχνίδι και την πρόκριση: Καλησπέρα σας. Συγχαρητήρια στους παίκτες. Ήταν ένας ωραίος αγώνας και εμείς πετύχαμε τον στόχο μας και πηγαίνουμε στην Ρωσία. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε και την Ελλάδα για την φιλοξενία και το ματς. Όλα ήταν σωστά και υπήρχε fair play.

Για το μέλλον του: Σε ένα λεπτό είμαι έτοιμος να υπογράψω το νέο συμβόλαιό μου. Είμαι ευτυχισμένος για ότι πετύχαμε και σχεδιάζουμε το αύριο. Είναι χαρά και τιμή μου να είμαι προπονητής της Εθνικής.

Για το ότι κρίθηκε εύκολα υπέρ των Κροατών το ζευγάρι: Δεν ήταν σημαντικό πριν την κλήρωση το ποιος θα ήταν αντίπαλος. Στο Ζάγκρεμπ είχαμε ένα καλό ματς αλλά εδώ ήταν δύσκολο. Εάν είχαμε κερδίσει 1-0 θα ήταν σήμερα δύσκολα. Εμείς θέλαμε να πάμε στην Ρωσία.

Γιατί ζήτησε και πήρε τη φανέλα του Σωκράτη: Ο Σωκράτης και ο Μανωλάς είναι από τους κορυφαίους στόπερ στην Ευρώπη. Εγώ ήθελα να έχω κάτι από αυτό το ματς και ήθελα την φανέλα του Σωκράτη.

Για το τι έπρεπε να αλλάξει στο διάστημα που ανέλαβε την Κροατία: Η ουσία είναι πως έχουμε πολύ καλές μονάδες με ποιότητα. Δεν χρειάστηκαν τόσες αλλαγές και τόση δουλειά. Μιλήσαμε και προσπαθήσαμε και δουλέψαμε καλά. Είμαστε πολυ καλή ομάδα και δεν θα ήταν καλό να μην περάσουμε.

Για την προσέγγιση των Κροατών στον αγώνα: Ήρθαμε έχοντας το 4-1 από το Μάξιμιρ. Σήμερα ήταν διαφορετικό το ματς επειδή η Ελλάδα ήταν πιο επιθετική. Σήμερα δεν είμαι τόσο ευχαριστημένος αλλά το σημαντικό είναι ότι περάσαμε.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.