Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Επεισόδιο Χιμένεθ-Βράνιες στα Σπάτα!

Επεισόδιο Χιμένεθ-Βράνιες στα Σπάτα!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
12/11/2017 15:54
Έντονο λεκτικό επεισόδιο ανάμεσα στον Μανόλο Χιμένεθ και τον Όγκνιεν Βράνιες σημειώθηκε στο φιλικό της ΑΕΚ με την Τσουκαρίτσι. Απολογείται τη Δευτέρα ο παίκτης.

Ένταση ανάμεσα στον Μανόλο Χιμένεθ και τον Όγκνιεν Βράνιες αποκάλυψε Βόσνιος δημοσιογράφος που βρισκόταν στην Αθήνα, υποστηρίζοντας ότι το περιστατικό συνέβη στο τέλος του φιλικού της ΑΕΚ με την Τσουκαρίτσκι στα Σπάτα το βράδυ της Πέμπτης.

Οι δύο άνδρες φέρεται να αντάλλαξαν βαριές κουβέντες, με τον Βράνιες να είναι ιδιαίτερα εκνευρισμένος από το γεγονός ότι ο Χιμένεθ τον αντικατέστησε λίγο πριν το τέλος επειδή δεν έμεινε ικανοποιημένος από την αγωνιστική του εικόνα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Βόσνιος κλώτσησε μπουκάλια μόλις βγήκε από τον αγωνιστικό χώρο και εν συνεχεία ήρθε σε έντονη αντιπαράθεση με τον Ισπανό τεχνικό.

Μετά από το συμβάν, ο Βράνιες κλήθηκε για εξηγήσεις από τον Ντούσαν Μπάγεβιτς και τον Νίκο Λυμπερόπουλο, στους οποίους εμφανίστηκε μετανιωμένος για τη συμπεριφορά του και δεσμεύτηκε ότι το Δευτέρα θα ζητήσει συγγνώμη τόσο από τον Χιμένεθ όσο και από την υπόλοιπη ομάδα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.