Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Προκριματικά Μουντιάλ: «Όρθια» στην Κοπεγχάγη η Ιρλανδία

Προκριματικά Μουντιάλ: «Όρθια» στην Κοπεγχάγη η Ιρλανδία

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
11/11/2017 23:57
Δανία και Ιρλανδία αναδείχθηκαν ισόπαλες (0-0) στην Κοπεγχάγη και η πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο θα κριθεί το βράδυ της Τρίτης στο Δουβλίνο.

Χωρίς σκορ έληξε η πρώτη αναμέτρηση της Δανίας με την Ιρλανδία στην Κοπεγχάγη. Οι δύο ομάδες «κόλλησαν» στο 0-0 και η πρόκριση για τα τελικά της Ρωσίας περνάει από το Δουβλίνο.

Οι Σκανδιναβοί μπήκαν πιο δυνατά στο ματς ωστόσο έπεσαν πάνω στον Ράντολφ. Ο Ιρλανδός πορτιέρο πραγματοποίησε διπλή επέμβαση σε προσπάθειες των Λάρσεν και Κορνέλιους στο 11’ ενώ στο 32’ είπε «όχι» σε σουτ του Έρικσεν.

Η Ιρλανδία κράτησε το μηδέν και στο φινάλε του ημιχρόνου (43’) «άγγιξε» αυτή το γκολ, όμως ο Κρίστι δεν κατάφερε να κερδίσει σε τετ-α-τετ τον Σμάιχελ. Κακό παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο, με τους Δανούς να είχαν φλύαρη υπεροχή, αδυνατώντας να απειλήσουν με αξιώσεις την εστία των Ιρλανδών. Η μοναδική μεγάλη τους ευκαιρία ήρθε στο 90’, με τον Ράντολφ να διώχνει σωτήρια την κεφαλιά του Πόουλσεν.

Το 0-0 έμεινε ως το φινάλε και όλα θα κριθούν το βράδυ της Τρίτης (14/11) στη ρεβάνς του Δουβλίνου. Να σημειωθεί ότι η Δανία διεκδικεί την επιστροφή της σε τελική φάση Μουντιάλ μετά από τη διοργάνωση του 2010, ενώ η Ιρλανδία θέλει να επιστρέψει σε Μουντιάλ για πρώτη φορά μετά το 2002.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.