Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στήριξη σε Λουτσέσκου και βαρύ πρόστιμο στους παίκτες από Σαββίδη

Στήριξη σε Λουτσέσκου και βαρύ πρόστιμο στους παίκτες από Σαββίδη

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/11/2017 17:42
Ο Ιβάν Σαββίδης, μέσω τηλεδιάσκεψης με τους συνεργάτες του, εξέφρασε τη στήριξη του στον Ράζβαν Λουτσέσκου, ενώ έβαλε πρόστιμο στους παίκτες για τις ήττες στα ντέρμπι με ΑΕΚ και Ολυμπιακό.

Την πλήρη στήριξη του στον Ράζβαν Λουτσέσκου εξέφρασε ο Ιβάν Σαββίδης. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ μίλησε μέσω τηλεδιάσκεψης με τους Λούμπος Μίχελ, Μάκη Γκαγκάτση, Μαρία Γκοντσαρόβα και Κυριάκο Κυριάκο, καθιστώντας τον Ρουμάνο τεχνικό ως τον απόλυτο υπεύθυνο του αγωνιστικού τμήματος:

«Εκείνος είναι το αφεντικό, ό,τι σας πει, θα πρέπει να γίνει. Αν ο προπονητής υποδείξει ότι κάποιος ή κάποιοι πρέπει να φύγουν, θα φύγουν», είπε μεταξύ άλλων Σαββίδης.

Παράλληλα, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ανακοίνωσε την επιβολή προστίμου για τις δυο ήττες στις αναμετρήσεις με Ολυμπιακό και ΑΕΚ, το οποίο θα είναι βαρύ, ενώ συνέστησε ψυχραιμία και μεγαλύτερη συσπείρωση: «Δεν μας υποσχέθηκε κανείς μια εύκολη χρονιά. Ξέραμε όταν γκρεμίζαμε το σύστημα, ότι η κάθε ομάδα θα ελπίζει στο πρωτάθλημα. Χρειάζεται πείσμα και ψυχραιμία και θα τα καταφέρουμε».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.