Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Συνεχίζει αήττητος ο Ατρόμητος

Σούπερ Λιγκ: Συνεχίζει αήττητος ο Ατρόμητος

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/11/2017 19:21
Ο αήττητος Ατρόμητος έμεινε στο 0-0 με τον Πανιώνιο στο Περιστέρι και πλέον περιμένει το ντέρμπι «Δικεφάλων» για να δει αν θα διατηρηθεί στην κορυφή. Δοκάρι και μεγάλες ευκαιρίες για γκολ από τους γηπεδούχους.

Τέλος έλαβε το νικηφόρο σερί του Ατρόμητου. Οι Περιστεριώτες «κόλλησαν» στο 0-0 με τον Πανιώνιο στην έδρα τους και γνώρισαν την πρώτη βαθμολογική απώλεια μετά τις 17 Σεπτεμβρίου και το παιχνίδι με την ΑΕΛ. Βέβαια, η ομάδα του Νταμίρ Κάναντι παρέμεινε αήττητη στο φετινό πρωτάθλημα, ενώ κράτησε το μηδέν στα μετόπισθεν για 8ο σερί ματς.

Οι γηπεδούχοι ανέβηκαν στους 20 βαθμούς και πλέον περιμένουν το ντέρμπι «Δικεφάλων» για να δουν αν θα διατηρηθούν στην κορυφή. Στον αντίποδα, ο Πανιώνιος, παρά τις απουσίες των Σπιριντόνοβιτς και Γεσίλ, έφυγε με το βαθμό της ισοπαλίας από το Περιστέρι και πέρασε προσωρινά στην 4η θέση.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στο ματς και στο πρώτο 25λεπτο σπατάλησαν δύο σημαντικές ευκαιρίες για να πάρουν το προβάδισμα. Στο 10’ ο Ουάρντα με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι, ενώ στο 23’ ο Κότνικ έδιωξε με το πόδι το σουτ του Ντιγκινί από το ύψος του πέναλτι.

Η απάντηση του Πανιωνίου ήρθε στο 28’, όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Μασούντ, ο Μασούρας βγήκε απέναντι από τον Γιαννιώτη αλλά δεν κατάφερε να τον νικήσει. Δέκα λεπτά μετά (38’) το σουτ του Μανούσου από πλεονεκτική θέση πέρασε δίπλα από την εστία, ενώ στο 43’ ο Οικονόμου πήδηξε μόνος του για κεφαλιά, μετά από εκτέλεση φάουλ του Χατζισαφί, αλλά δεν βρήκε καλά τη μπάλα.

Οι δύο ομάδες ήταν πιο προσεκτικές στην επανάληψη, με τον Ατρόμητο να ήταν ελαφρώς καλύτερος. Οι Περιστεριώτες είχαν δύο καλά σουτ με Κιβρακίδη (63’) και Μανούσο (82’), ενώ στον αντίποδα, ο Πανιώνιος απείλησε στο 69’ με σουτ του Βλάχου, στέλνοντας τη μπάλα δίπλα από το δοκάρι.

Το 0-0 έμεινε ως το φινάλε και ο πορτιέρο του Ατρόμητου, Ανδρέας Γιαννιώτης έγραψε ιστορία αφού κράτησε απαραβίαστη την εστία του για 720 λεπτά, έχοντας πλέον την 6η καλύτερη επίδοση στο ελληνικό πρωτάθλημα. Μάλιστα, ο Έλληνας τερματοφύλακας έχει την καλύτερη επίδοση από ομάδα εκτός των BIG-4

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.