Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Η αποστολή της Εθνικής Ελλάδας για τα μπαράζ με Κροατία

Η αποστολή της Εθνικής Ελλάδας για τα μπαράζ με Κροατία

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/11/2017 14:55
Ανακοινώθηκε η αποστολή της Εθνικής Ελλάδας για τους δύο αγώνες μπαράζ με την Κροατία στις 9 και 12 Νοεμβρίου. Κλήθηκε ο Πέλκας, εκτός οι τραυματίες Δώνης και Μάνταλος.

Ο Μίκαελ Σκίμπε ανακοίνωσε την αποστολή της Εθνικής Ελλάδας για τους αγώνες μπαράζ με την Κροατία για το Μουντιάλ του 2018.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής δεν υπολογίζει στους τραυματίες Τάσο Δώνη και Πέτρο Μάνταλο, ενώ κανονικά κλήθηκαν οι Κώστας Μανωλάς και Βασίλης Τοροσίδης, που ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών.

Νέο πρόσωπο είναι ο Δημήτρης Πέλκας, ενώ επέστρεψαν οι Χαράλαμπος Λυκογιάννης και Δημήτρης Διαμαντάκος.

Αναλυτικά η αποστολή:

Η 25μελής αποστολή της Εθνικής Ελλάδας: Καρνέζης, Καπίνο, Ανέστης, Τοροσίδης, Σταφυλίδης, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Παπαδόπουλος, Ρέτσος, Τζαβέλλας, Λυκογιάννης, Μανιάτης, Τζιόλης, Κουρμπέλης, Πέλκας, Ζέκα, Φορτούνης, Μπακασέτας, Ταχτσίδης, Σάμαρης, Μήτρογλου, Χριστοδουλόπουλος, Βέλλιος, Γιαννιώτας, Διαμαντάκος.

Η πρώτη προπόνηση της Εθνική Ομάδας είναι προγραμματισμένη για την Δευτέρα 6 Νοεμβρίου και ώρα 17:30 στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά και θα είναι ανοιχτή για το κοινό και τους εκπροσώπους των ΜΜΕ.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.