Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μοντέλα: «Μίλαν και ΑΕΚ αξίζουν την πρόκριση»

Μοντέλα: «Μίλαν και ΑΕΚ αξίζουν την πρόκριση»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/11/2017 22:59
Ο Βιντσέντζο Μοντέλα παραδέχτηκε ότι η ομάδα του θα μπορούσε να τα πάει καλύτερα κόντρα στην ΑΕΚ, ενώ τόνισε ότι η «Ένωση» μαζί με την Μίλαν είναι οι ομάδες που δικαιούνται την πρόκριση από τον όμιλο. «Φανταστική η ατμόσφαιρα από τον κόσμο», τόνισε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού της Μίλαν μετά το ισόπαλο 0-0 στο ΟΑΚΑ:


Για την απόδοση της Μίλαν και το κακό αποτέλεσμα: «Λέτε ότι είναι κακό επειδή δεν κερδίσαμε. Στο δεύτερο μέρος κινηθήκαμε πολύ καλύτερα σε σχέση με το πρώτο μέρος. Ήταν ένα ματς με δύναμη, οι παίκτες παίξανε αυτό που μπορούσαν, αλλά πρέπει να καταλάβουμε τα παιχνίδια που εσείς εννοείτε ότι δεν είναι καλά».

Για το αν η ομάδα χωρίς τον Σούσο δεν αποδίδει το ίδιο: «Είναι σημαντικός παίκτης. Βοηθάει η συμμετοχή του στην τακτική της ομάδας και αν είναι στα καλά του μπορεί να βοηθήσει πολύ την ομάδα».

Για το ότι δεν είχε αντίδραση η Μίλαν και αν είναι δύσκολο να μεταφέρει το πάθος του: «Στο πρώτο μέρος είχαμε λίγη κίνηση της μπάλας, στο δεύτερο πήγαμε καλύτερα, μαρκάραμε man to man, η ομάδα πολέμησε, είχαμε δοκάρι με τον Μοντολίβο, αλλά ασφαλώς μπορούμε να κάνουμε παραπάνω».

Για το πώς νιώθει στον πάγκο και το μέλλον του: «Δεν μπορώ να λέω τα ίδια. Παίζουμε στην Ευρώπη, είμαστε πρώτοι στη βαθμολογία. Δεν μας έχουν κάνει τίποτα δώρο, έχουμε νέους παίκτες με λίγη εμπειρία στα ευρωπαϊκά ματς. Δεν κάναμε καλό παιχνίδι, μπορούμε καλύτερα, αλλά η βαθμολογία μας δίνει ασφάλεια για το μέλλον».

Για το ματς με τη Σασουόλο: «Έχουμε μια μόνο μέρα προπόνησης το Σάββατο. Η ομάδα είναι τακτικά έτοιμη. Αποδεχόμαστε το σημερινό αποτέλεσμα, αλλά την Κυριακή πρέπει να κερδίσουμε το ματς».

Για το αν η ΑΕΚ και η Μίλαν είναι οι καλύτερες ομάδες του ομίλου και για την ατμόσφαιρα του γηπέδου: «Πιστεύω πως ναι. Η ΑΕΚ έχει δυνατότητες να περάσει. Κανείς δεν έχει κατακτήσει την πρόκριση ακόμα, αλλά είναι συμπαγής και γρήγορη ομάδα και νομίζω ότι μπορούμε μαζί να προκριθούμε στην επόμενη φάση. Ήταν φανταστική η ατμόσφαιρα, ο κόσμος υποστηρίζει πολύ την ομάδα του, αρκεί φυσικά να μην υπάρχει φανατισμός και ακραίες εκδηλώσεις».

Για τη δυσκολία του Αντρέ Σίλβα να σκοράρει: «Θα σκοράρει στο επόμενο ματς».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.