Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Επιβεβαιώθηκαν τα χειρότερα για Μάνταλο, μπαίνει χειρουργείο

Επιβεβαιώθηκαν τα χειρότερα για Μάνταλο, μπαίνει χειρουργείο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
30/10/2017 17:19
Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Πέτρος Μάνταλος έδειξαν ρήξη πρόσθιου χιαστού στο αριστερό γόνατο και την Τρίτη θα περάσει τη πόρτα του χειρουργείου.

Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι όσον αφορά τον τραυματισμό του Πέτρου Μάνταλου. Ο Έλληνας άσος υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού στο αριστερό γόνατο στο παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Πανιώνιο και την Τρίτη θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Η ακριβής πρόβλεψη για το διάστημα της απουσίας του θα γίνει αμέσως μετά το χειρουργείο ωστόσο είναι δεδομένο ότι ο παίκτης θα μείνει εκτός για σημαντικό χρονικό διάστημα.

Οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής Ελλάδας, με αφορμή το σοβαρό τραυματισμό του Πέτρου Μάνταλου, ευχήθηκαν περαστικά στον άσο της ΑΕΚ: «Λυπούμαστε ειλικρινά για την άτυχη στιγμή του Πέτρου, η οποία θα τον κρατήσει εκτός των αγώνων μας με την Κροατία. Σημασία έχει να επιστρέψει δυνατός και ελπίζουμε να έχουν πάει όλα καλά για την ομάδα μας, έτσι ώστε να είναι μαζί μας στην αποστολή για την Ρωσία. Σε περιμένουμε!», αναφέρει η δήλωση των διεθνών.

Η σχετική ανακοίνωση της ΑΕΚ ανέφερε:


"Ολοκληρώθηκε ο απεικονιστικός έλεγχος στον οποίο υποβλήθηκε ο αρχηγός της ομάδας μας, Πέτρος Μάνταλος, μετά τον χθεσινό τραυματισμό του στον αγώνα με τον Πανιώνιο.

Το αποτέλεσμα της εξέτασης επιβεβαίωσε την αρχική ιατρική διάγνωση για ρήξη πρόσθιου χιαστού στο αριστερό του γόνατο.

Ο Πέτρος Μάνταλος θα υποβληθεί αύριο σε χειρουργική επέμβαση αποκατάστασης του πρόσθιου χιαστού στο Ιατρικό Κέντρο από τον επικεφαλής του ιατρικού τιμ της ΑΕΚ, κ. Παντελή Νικολάου".

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.