Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Καταλανικό «μπλόκο» στην Ρεάλ!

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Καταλανικό «μπλόκο» στην Ρεάλ!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/10/2017 21:28
Η Ζιρόνα κέρδισε με ανατροπή (2-1) την Ρεάλ στην Καταλονία και άφησε τη «βασίλισσα» στο -8 από την κορυφή!

Τη μεγαλύτερη νίκη της ιστορίας της πανηγυρίζει η Ζιρόνα. Οι νεοφώτιστοι επικράτησαν με 2-1 της Ρεάλ στην Καταλονία και επέτρεψαν στη συμπολίτισσα Μπαρτσελόνα να διατηρήσει το +8 από τους περσινούς πρωταθλητές.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και στο 11' είχαν δοκάρι σε σουτ του Μαφέο. Στη συνέχεια της φάσης όμως η Ρεάλ κατάφερε να προηγηθεί με τον Ίσκο, ο οποίος σκόραρε από κοντά έπειτα από το σουτ του Ρονάλντο και την απόκρουση του Μπουνού.

Παρά το γκολ, οι Μαδριλένοι πραγματοποίησαν αποκαρδιωτική εμφάνιση και στο 35’ γλίτωσαν την ισοφάριση, με την Ζιρόνα να είχε δεύτερο δοκάρι με κεφαλιά του Πόρτου. Η πίεση των γηπεδούχων απέδωσε καρπούς στο 54’, όταν μετά από προσπάθεια του Πόρτου, ο Στουάνι πλάσαρε ιδανικά και «έγραψε» το 1-1.

Τέσσερα λεπτά μετά (58’), η Ζιρόνα ολοκλήρωσε την ανατροπή με κοντινό τακουνάκι του Πόρτου, ο οποίος όμως ήταν εκτεθειμένος στο σουτ του Μαφέο. Η Ρεάλ είχε χρόνο για να φέρει το σκορ στα ίσια, ωστόσο δεν κατάφερε να απειλήσει με αξιώσεις, με αποτέλεσμα να μείνει στο -8 από την κορυφή.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.