Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Λιγκ Καπ Αγγλίας: Τα ζευγάρια στους «8»

Λιγκ Καπ Αγγλίας: Τα ζευγάρια στους «8»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/10/2017 20:37
Δεν προέκυψε κάποιο μεγάλο ντέρμπι στην κλήρωση για την προημιτελική φάση του Λιγκ Καπ Αγγλίας. Ξεχωρίζει η λονδρέζικη μονομαχία της Άρσεναλ με την Γουέστ Χαμ.

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (26/10) η κλήρωση για τους «8» του Λιγκ Καπ Αγγλίας.

Η κάτοχος του τίτλου Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα παίξει στην έδρα της Μπρίστολ Σίτι, η οποία αποτελεί και την μοναδική εκπρόσωπο της Τσάμπιονσιπ στο θεσμό. Εκτός έδρας παιχνίδι και για την Μάντσεστερ Σίτι, η οποία θα παίξει με την Λέστερ στο «Κίνγκ Πάουερ Στέντιουμ».

Από την άλλη, η Γουέστ Χαμ θα αντιμετωπίσει την Άρσεναλ στο «Έμιρειτς», σ’ ακόμα μια λονδρέζικη μονομαχία για τα «σφυριά» μετά τη χθεσινή (25/10) νίκη τους απέναντι στην Τότεναμ. Τέλος, η Τσέλσι θα υποδεχτεί την Μπόρνμουθ στο «Στάμφορντ Μπριτζ».

Τα παιχνίδια θα διεξαχθούν στις 19 και 20 Δεκεμβρίου, λίγες ημέρες πριν το εορταστικό πρόγραμμα της Πρέμιερ Λιγκ. Υπενθυμίζεται ότι οι αγώνες είναι μονοί και σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθούν παράταση και πέναλτι.

Να σημειωθεί πως η κλήρωση πραγματοποιήθηκε με σχεδόν δίωρη καθυστέρηση αφού υπήρξε πρόβλημα με την απευθείας μετάδοση της μέσω Twitter. Μάλιστα, οι διοργανωτές δεν κατάφεραν ποτέ να μεταδώσουν την κλήρωση σε live streaming και τελικά αποφάσισαν να ανεβάσουν το μαγνητοσκοπημένο βίντεο που έδειχνε την όλη διαδικασία.

Τα ζευγάρια στους «8»:


Τσέλσι – Μπόρνμουθ
Άρσεναλ – Γουέστ Χαμ
Λέστερ – Μάντσεστερ Σίτι
Μπρίστολ Σίτι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.