Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Επίσημο παραχωρητήριο έβαλε ο Απόλλων Σμύρνης!

Επίσημο παραχωρητήριο έβαλε ο Απόλλων Σμύρνης!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/10/2017 17:01
Η οικογένεια Μονεμβασιώτη παραχωρεί τις μετοχές της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης και περιμένει κάθε ενδιαφερόμενο ώστε να απεμπλακεί εκείνη όσο πιο άμεσα γίνεται!

Μετά το παιχνίδι με την Κέρκυρα, η οικογένεια Μονεμβασιώτη εξέφρασε πρόθεση της να αποχωρήσει από τον Απόλλωνα Σμύρνης καθώς όπως δήλωσε «αναγνωρίζει την αποτυχία της να φτιάξει ομάδα καλύτερη από τις προστατευόμενες».

Μάλιστα την Τρίτη (17/10) η ΠΑΕ ενημέρωσε ότι οι μετοχές της ΠΑΕ είναι υπό παραχώρηση.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ενημερώνει ότι οι μετοχές της ΠΑΕ είναι υπό παραχώρηση και καλεί κάθε ενδιαφερόμενο να επικοινωνήσει για λεπτομέρειες με τα γραφεία της (Λ. Κηφισίας 64Β, 15125 Μαρούσι, 210-6300233).

Η ανακοίνωση μετά το παιχνίδι με την Κέρκυρα:

«Είχαμε ενημερώσει πριν από λίγες ημέρες και συγκεκριμένα μετά τον αγώνα με τον Πλατανιά ότι υπάρχουν ομάδες, οι οποίες προστατεύονται. Στις ομάδες αυτές δεν συμπεριλαμβάνεται ο Απόλλωνας Σμύρνης.

Σήμερα παρακολουθήσαμε έναν αγώνα ανάμεσα στις δύο χειρότερες ομάδες του πρωταθλήματος, του Απόλλωνα Σμύρνης και της Κέρκυρας.

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι είχαμε μια –κατά τ’ άλλα- άριστη διαιτησία από τον κ. Καλογερόπουλου, ο οποίος προχώρησε στην ορθή αποβολή ποδοσφαιριστή της Κέρκυρας, την οποία όμως έπρεπε να υποδείξει σε προγενέστερο χρόνο και όχι καθ’ υπόδειξη του 4ου διαιτητή, ο οποίος εν τέλει ήταν αυτός που απέβαλε τον παίκτη.

Ο «άριστος» λοιπόν αυτός διαιτητής δεν είδε –γιατί δεν ήθελε να δει- τα 15 λεπτά καθυστέρησης που έκανε η ομάδα του κ. Βοσνιάδη.

Οι κύριοι της διαιτησίας μπορούν να δουν το βίντεο του αγώνα εάν φυσικά θέλουν να ασχοληθούν με τον Απόλλωνα και τα παράπονά του. Θα δουν έναν άριστο –κατά τα λοιπά- διαιτητή να προσφέρει 15 λεπτά… λιγότερο αγώνα στην αντίπαλη ομάδα, η οποία έπαιζε με παίκτη λιγότερο.

Ο διαιτητής υπέδειξε μόλις 3 λεπτά καθυστερήσεις, όσος δηλαδή ήταν ο χρόνος για τις αλλαγές που έγιναν.

Κατόπιν όλων των ανωτέρω, η διοίκηση της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης αναγνωρίζοντας την αποτυχία της να φτιάξει ομάδα καλύτερη από τις προστατευόμενες, δηλώνει ότι μετά τον αγώνα με την Ξάνθη την προσεχή Κυριακή θα υπάρξουν συνταρακτικές αλλαγές στην ομάδα μας.

Παράλληλα δηλώνουμε ότι έχουμε την αποκλειστική ευθύνη της πολύ κακής εικόνας της ομάδας με τις λανθασμένες επιλογές που έχουμε κάνει τόσο σε συνεργάτες όσο και σε ποδοσφαιριστές, για τους οποίους πλέον δεν πιστεύουμε ότι μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα μας να πετύχει τον στόχο της.

Επίσης, ενημερώνουμε τους φιλάθλους ότι από σήμερα είμαστε σε διαδικασία ανεύρεσης διάδοχης κατάστασης καθώς πρόθεσή μας είναι να αποχωρήσουμε από τα διοικητικά του Απόλλωνα καθώς θεωρούμε ότι αποτύχαμε.

Το ελληνικό ποδόσφαιρο χρειάζεται επαγγελματίες παράγοντες».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.