Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Με αρκετές απουσίες στην Βαρκελώνη ο Ολυμπιακός

Με αρκετές απουσίες στην Βαρκελώνη ο Ολυμπιακός

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
16/10/2017 17:55
Με αρκετές απουσίες θα ταξιδέψει στη Βαρκελώνη ο Ολυμπιακός, καθώς ο Τάκης Λεμονής άφησε εκτός τους τραυματίες Εμενίκε, Σεμπά, Μπεν αλλά και τον Φιγκέιρας, ο οποίος πληρώνει τις κακές του εμφανίσεις. Επέστρεψε ο Ζιλέ.

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την αποστολή για το ματς της Τετάρτης (18/10) με την Μπαρτσελόνα στο Καμπ Νου.

Ο Εμενίκε δεν κατάφερε να προπονηθεί ούτε σήμερα και τέθηκε εκτός, ενώ ο Σεμπά ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις και αποκλείστηκε από την αποστολή. Από την άλλη, ο Φιγκέιρας «κόπηκε» για αγωνιστικούς λόγους μετά την απογοητευτική του εμφάνιση στη Νέα Σμύρνη, ενώ μη διαθέσιμος παραμένει και ο τραυματίας Μπεν.

Μάλιστα, με δεδομένο ότι ο Καρίμ Ανσαριφάρντ δεν έχει δηλωθεί στην ευρωπαϊκή λίστα, ο Ολυμπιακός πάει στο «Καμπ Νου» με μοναδικό φορ τον Τζούρτζεβιτς. Εκτός έμειναν και οι Σισέ, Μίλιτς, ενώ οι Βούκοβιτς και Ζιλέ συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή, με τον τελευταίο να συμμετέχει για πρώτη φορά από την ημέρα που ανέλαβε ξανά ο Τάκης Λεμονής.

Την αποστολή που ανακοινώθηκε από τους Πειραιώτες, απαρτίζουν οι:


Ανδρούτσος, Μποτία, Καρσελά, Χουτεσιώτης, Τζούρτζεβιτς, Ελαμπντελαουί, Ένγκελς, Φορτούνης, Ζιλέ, Καπίνο, Κούτρης, Μάριν, Νικολάου, Οτζίτζα, Πάρντο, Προτό, Ρομαό, Ταχτσίδης, Βούκοβιτς, Ζντιέλαρ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.