Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σαμπιονά: Η Λιόν «ξέρανε» τη Μονακό στο 90+5'

Σαμπιονά: Η Λιόν «ξέρανε» τη Μονακό στο 90+5'

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/10/2017 00:00
Με απευθείας φάουλ του Φεκίρ στο 90+5’ η Λιόν κέρδισε με 3-2 την Μονακό στο «Παρκ Ολιμπίκ» και μείωσε τη μεταξύ τους διαφορά στους τρεις βαθμούς.

Η Μονακό πλήρωσε την απουσία του Ρανταμέλ Φαλκάο και ηττήθηκε με 3-2 στην έδρα της Λιόν, δίνοντας την ευκαιρία στην Παρί Σεν Ζερμέν να ξεφύγει ακόμα με +6 στην κορυφή. Αυτή ήταν η δεύτερη σερί απώλεια των Μονεγάσκων στο πρωτάθλημα και τρίτη σ’ όλες τις διοργανώσεις αν συμπεριληφθεί και η βαριά ήττα από την Πόρτο (0-3) στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Ναμπίλ Φεκίρ έδειξε από τα πρώτα λεπτά ότι βρίσκεται σε μεγάλο βράδυ, αφού στο 11’ σέρβιρε το 1-0 στον Μαριάνο Ντίας ενώ στο 23’ έδωσε εκ νέου προβάδισμα στην ομάδα του. Ενδιάμεσα, η Μονακό ισοφάρισε σε 1-1 με όμορφο πλασέ του Λόπες (17’), ενώ στο 34’ ο Τραορέ «έγραψε» το 2-2 με τρομερό βολέ, φέρνοντας εκ νέου το σκορ στα ίσια.

Οι δύο ομάδες σπατάλησαν ευκαιρίες στην επανάληψη, ώσπου στο 90+5’ ο Φεκίρ διαμόρφωσε το τελικό 3-2 με τρομερή απευθείας εκτέλεση φάουλ, λυτρώνοντας την Λιόν. Με τους τρεις βαθμούς, οι «λιόνε» έπιασαν προσωρινά τις Μαρσέιγ και Ναντ στην 3η θέση, ενώ βρίσκονται στο -3 από την 2η Μονακό.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.