Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γιαννακόπουλος: «Αυτά είναι τα πραγματικά χρέη»

Γιαννακόπουλος: «Αυτά είναι τα πραγματικά χρέη»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
12/10/2017 16:50
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, με τοποθέτηση του στο Instagram, αποκάλυψε, σύμφωνα με τον ίδιο, τα πραγματικά χρέη του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού και δήλωσε πως αν η αλήθεια δεν δει το φως της δημοσιότητας, θα τη δημοσιεύσει ο ίδιος.

Άμεση ήταν η αντίδραση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στην ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός σχετικά με τα οικονομικά στοιχεία της εταιρίας. Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ, με σχόλιο του στο Instagram, δηλώνει πως έχει άλλα στοιχεία στα χέρια του και απειλεί τους διοικούντες πως εάν δεν γίνουν διορθώσεις, θα τα δημοσιεύσει:

«Την 1η Σεπτέμβρη τα χρέη ήταν 47 εκατ. ευρώ, φετινές υποχρεώσεις 17 εκατ. ευρώ που δεν έχουν σκοπό να πληρώσουν πάμε στα 64 εκατ. ευρώ και 30 μελλοντικά συμβόλαια. Εάν δεν τα πουν οι ίδιοι, την Δευτέρα όλα στη φόρα».

Νωρίτερα το μεσημέρι, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος σχολίασε, μέσω του λογαριασμού του, τις δηλώσεις του διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ, Σταμάτη Γαρρή πως το χρέος αγγίζει τα 34,7 εκατ. ευρώ. Αναλυτικά ότι έγραψε:

«Το να κοροϊδεύετε τον κόσμο είναι δικαίωμά σας. Το να με βγάζετε ψεύτη εμένα δεν το επιτρέπω. ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΕΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΞΕΠΛΕΝΕΙ ΟΥΤΕ Ο ΝΙΑΓΑΡΑΣ. Όλα έχουν όρια», ήταν το χαρακτηριστικό του ποστάρισμα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.