Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Με γκολ-φάντασμα προκρίθηκε στο Μουντιάλ ο Παναμάς (video)

Με γκολ-φάντασμα προκρίθηκε στο Μουντιάλ ο Παναμάς (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
11/10/2017 17:50
Επικό σκάνδαλο με γκολ-«φάντασμα», άνοιξε το δρόμο πρόκρισης του Παναμά στα τελικά του Μουντιάλ, αφήνοντας εκτός τις ΗΠΑ και υποχρεώνοντας την Ονδούρα να παίξει μπαράζ.

Ο Παναμάς κέρδισε με ανατροπή (2-1) την Κόστα Ρίκα και σε συνδυασμό με την ήττα-σοκ των ΗΠΑ στο Τρινιντάντ (1-2), «σφράγισε» την πρόκριση στα τελικά του Μουντιάλ για πρώτη φορά στην ιστορία του.

Ωστόσο, το γκολ της ισοφάρισης στο 53ο λεπτό έχει ξεσηκώσει μεγάλη συζήτηση, αφού η μπάλα δεν έχει περάσει τη γραμμή και στη συνέχεια βγήκε άουτ! Οι γηπεδούχοι βέβαια μπορούν να φωνάζουν για πέναλτι σε ανατροπή του Μπλαζ Πέρεθ, ωστόσο η ιστορία έγραψε πως ο Παναμάς πήρε την πρόκριση χάρη σε γκολ που δεν μπήκε ποτέ!

Μάλιστα, με τη νίκη, η ομάδα του Παναμά άφησε εκτός Μουντιάλ τις ΗΠΑ, που βέβαια πληρώνουν την αποκαρδιωτική τους εμφάνιση, αφού εάν έπαιρναν έστω το βαθμό της ισοπαλίας απέναντι στο αποκλεισμένο και τελευταίο Τρινιντάντ, θα «σφράγιζαν» το εισιτήριο για Ρωσία ότι και να γίνονταν στα άλλα παιχνίδια.

Η ομάδα που δικαιούται να φωνάζει είναι η Ονδούρα, καθώς υστερεί στην ισοβαθμία με τον Παναμά και καλείται να δώσει αγώνα μπαράζ με την Αυστραλία.

Το γκολ-φάντασμα του Παναμά:



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.