Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Προκριματικά Μουντιάλ: Έκλεισε θέση για Ρωσία η Νιγηρία

Προκριματικά Μουντιάλ: Έκλεισε θέση για Ρωσία η Νιγηρία

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
7/10/2017 22:06
Η Νιγηρία νίκησε 1-0 τη Ζάμπια και έγινε η πρώτη ομάδα απ' την Αφρική που εξασφάλισε θέση στα τελικά του Μουντιάλ της Ρωσίας.

Σε τελική φάση Μουντιάλ για 3η διαδοχική φορά και 6η συνολικά θα δώσει το «παρών» η Νιγηρία, μετά τη νίκη της με 1-0 επί της Ζάμπια.

Οι «σούπερ αετοί» μπορεί να έχουν αποκλειστεί στις δύο τελευταίες προκριματικές φάσεις για τα τελικά του Κόπα Άφρικα, ωστόσο δίνουν σταθερά το «παρών» στο μεγάλο ραντεβού του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, όντας μάλιστα η πρώτη αφρικανική ομάδα που εξασφάλισε θέση στα τελικά της Ρωσίας.

Το γκολ του Ιβόμπι στο 73ο λεπτό έδωσε στη πρωτοπόρο Νιγηρία τους τρεις βαθμούς της νίκης απέναντι στην 2η Ζάμπια και διεύρυνε τη μεταξύ τους διαφορά στους έξι βαθμούς, μια αγωνιστική πριν το τέλος.

Εκτός Μουντιάλ έχει μείνει και το Καμερούν, με τους πρωταθλητές Αφρικής να παραμένουν στο -7 από την κορυφή παρά τη νίκη τους με 2-0 επί της ουραγού Αλγερίας. Μάλιστα είναι μόλις η δεύτερη φορά τα τελευταία 28 χρόνια που το Καμερούν δεν θα δώσει το «παρών» σε τελική φάση Μουντιάλ.

Η βαθμολογία του ομίλου:


1. Νιγηρία 13 (11-3)
2. Ζάμπια 7 (6-5)
3. Καμερούν 6 (5-7)
4. Αλγερία 1 (3-10)


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.