Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Δεν καταβλήθηκε η δόση στον Ταυλαρίδη, κίνδυνος αφαίρεσης βαθμών!

Δεν καταβλήθηκε η δόση στον Ταυλαρίδη, κίνδυνος αφαίρεσης βαθμών!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/10/2017 00:10
Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν πλήρωσε τη δεύτερη δόση ύψους 30.000 ευρώ στον Στάθη Ταυλαρίδη και πλέον κινδυνεύει με αφαίρεση βαθμών.

Τραγική είναι η κατάσταση στον Παναθηναϊκό, ο οποίος αντιμετωπίζει πλέον τον κίνδυνο αφαίρεσης βαθμών. Η «πράσινη» ΠΑΕ θα έπρεπε να καταβάλλει την Δευτέρα το ποσό των 30.000 ευρώ στον Στάθη Ταυλαρίδη, ως μία από τις δόσεις για την αποζημίωση του Έλληνα κεντρικού αμυντικού που είχε κερδίσει την προσφυγή στο διαιτητικό δικαστήριο.

Το «τριφύλλι» δεν μπόρεσε να βρει αυτά τα χρήματα και ζήτησε νέο διακανονισμό (να πάρει ο παίκτης 10 .000 ευρώ αντί για 30.000), πρόταση που δεν έγινε δεκτή! Η πλευρά του Ταυλαρίδη αναμένεται να κάνει το πρωί της Τρίτης αίτημα στην ΕΠΟ για την εξόφληση ολόκληρου του ποσού (97.000 ευρώ), καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα αφαιρεθούν τρεις βαθμοί από τον Παναθηναϊκό! Σε περίπτωση που ο σύλλογος τιμωρηθεί τρεις φορές με αυτή την ποινή, τότε υποβιβάζεται!

Πρέπει να σημειωθεί πως αυτή δεν είναι η μόνη δύσκολη περίπτωση για τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού καθώς ακολουθούν αυτές των Τοτσέ, Εσιέν και Τελάντερ.

Φυσικά το μεγάλο ερώτημα είναι σχετικά με την δημόσια δέσμευση του Γιάννη Αλαφούζου να καλύψει 20 εκατομμύρια ευρώ από τις υποχρεώσεις της ΠΑΕ τα επόμενα χρόνια. Ο απερχόμενος μεγαλομέτοχος πλήρωσε την δόση της εφορίας την Παρασκευή (περίπου 1 εκατ. ευρώ), ωστόσο, δεν έχει διευκρινίσει ποιες οφειλές είναι πρόθυμος να καλύψει.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.