Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Το «αντίο» του Βιλανόβα

Το «αντίο» του Βιλανόβα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/7/2013 23:24
Ο Τίτο Βιλανόβα μέσω ανοικτής επιστολής που αναρτήθηκε στο επίσημο σάιτ της Μπαρτσελόνα, ευχαρίστησε τον κόσμο και τη διοίκηση της ομάδας καθώς και όλους όσοι τον στήριξαν όλο αυτό το διάστημα, ενώ παράλληλα ευχήθηκε καλή τύχη σε αυτόν που θα τον διαδεχθεί στον πάγκο της ομάδας.

Ο 44χρονος τεχνικός ο οποίος αποχωρεί από τον πάγκο των «μπλαουγκράνα» για να «πολεμήσει» τον καρκίνο, είπε «αντίο» μέσω επιστολής στους ανθρώπους της ομάδας, ευχαρίστησε τον κόσμο και όσους τον στηρίζουν μέχρι σήμερα και ευχήθηκε ότι καλύτερο σε αυτόν που θα πάρει τη θέση του στην ομάδα.

Αναλυτικά η επιστολή του Βιλανόβα:


«Ευχαριστώ Μπάρτσα, σας ευχαριστώ όλους

Μετά από 5 υπέροχα χρόνια ως μέλος της ομάδας που έκανε τα όνειρα πραγματικότητα για κάθε προπονητή, ήρθε η ώρα για να αντιμετωπίσω την αλλαγή στην προσωπική μου ζωή, να συγκεντρώσω όλες τις δυνάμεις μου για την αρρώστια που μου διαγνώστηκε πριν ενάμιση χρόνο".

Οι θεραπείες που θα ακολουθώ εφεξής, κατά τη γνώμη των γιατρών, δεν θα μου επιτρέπουν να συνεχίσω να είμαι προπονητής της Μπαρτσελόνα, αλλά θα συνεχίσω να προσφέρω στον σύλλογο από άλλη θέση.

Δεν είναι εύκολο να αφήσω αυτό το σύνολο των πολύ ξεχωριστών ανθρώπων, των ποδοσφαιριστών, των συναδέλφων στο επιτελείο και των φίλων με τους οποίους μοιράστηκα τόσες πολλές αξέχαστες εμπειρίες. Είμαι αιώνια ευγνώμων για όλα όσα μου έδωσαν και όλα όσα μου έδειξαν. Η ανθρώπινη και ποδοσφαιρική ποιότητα αυτής της ομάδας θα ξεπεράσει κάθε εμπόδιο και είμαι πεπεισμένος ότι αντιμετωπίσει με όλες τις δυνάμεις τις προκλήσεις της νέας σεζόν.

Επίσης θέλω να ευχαριστήσω ειδικά τον πρόεδρο, όλα τα μέλη της διοίκησης και τον τεχνικό διευθυντή, Άντονι Θουμπιθαρέτα, για την εμπιστοσύνη που έδειξαν σε μένα και κυρίως την απεριόριστη στήριξη, αθλητική και προσωπική.

Το ίδιο σημαντική για μένα είναι η ανθρώπινη και ιατρική βοήθεια που έλαβα από τον δρ. Ραμόν Κανάλ και την ιατρική ομάδα που βρίσκεται στο πλευρό μου. Γνωρίζω ότι αυτό το παιχνίδι δεν παίζεται με έναν, είμαι μέλος ενός συλλόγου που με βοήθησε να πετύχω ό,τι έχω καταφέρει μέχρι τώρα.

Σε όλους εσάς, τα μέλη και τους φιλάθλους του συλλόγου, θέλω να σας ευχαριστήσω με όλη μου την καρδιά για την τεράστια υποστήριξη μέσω των μηνυμάτων σας όλο αυτό το διάστημα. Με βοήθησαν να είμαι ήρεμος, δυνατός και να αντιμετωπίσω το νέο στάδιο της ασθένειάς μου με αυτοπεποίθηση.

Ευχαριστώ πολύ και όλους τους φίλους του ποδοσφαίρου, τους επαγγελματίες συναδέλφους, τους συλλόγους, τους αθλητές, τους γνωστούς και τους άγνωστους για τα ενθαρρυντικά μηνύματα που ήταν τόσο ανακουφιστικά για εμένα και την οικογένειά μου.

Αυτές είναι δύσκολες για την οικογένειά μου, έτσι ζήτησα από τα ΜΜΕ να το σεβαστούν και να το κατανοήσουν. Τώρα που δεν είμαι πλέον προπονητής της Μπαρτσελόνα ελπίζω να έχω την ησυχία που εγώ κι η οικογένειά μου χρειάζονται τώρα.

Δεν μπορώ να μην τελειώσω αυτήν την επιστολή χωρία να ευχηθώ καλή τύχη σε όποιον είναι διάδοχός μου στην καλύτερη ομάδα του κόσμου».

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους.

Τίτο Βιλανόβα
»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.