Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Επέστρεψε στην Εθνική ο Χριστοδουλόπουλος

Επέστρεψε στην Εθνική ο Χριστοδουλόπουλος

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/9/2017 11:27
Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος επιστρέφει στην Εθνική μετά από περίπου ενάμιση χρόνο, καθώς συμπεριλήφθηκε στις κλήσεις του Μίκαελ Σκίμπε για τα παιχνίδια με Κύπρο και Γιβραλτάρ.

Ανακοινώθηκε η αποστολή της Εθνικής Ελλάδας για τα δύο παιχνίδια με Κύπρο (7/10 εκτός) και Γιβραλτάρ (10/10 εντός) που ολοκληρώνουν την προκριματική φάση των ομίλων του Μουντιάλ της Ρωσίας.

Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου απέδωσαν καρπούς και ο 31χρονος μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ επιστρέφει στην «γαλανόλευκη» μετά από περίπου ενάμιση χρόνο.

Στους 24 ποδοσφαιριστές που επιλέχθηκαν περιλαμβάνεται και το όνομα του Κώστα Μήτρογλου που ξεπέρασε τον τραυματισμό του (έπαιξε για περίπου 10 λεπτά την Πέμπτη κόντρα στην Σάλτσμπουργκ), αλλά αντιθέτως απουσιάζει αυτό του Απόστολου Βέλλιου. Εκτός έμειναν και οι Κυριακίδης, Λυκογιάννης, ενώ τη θέση του διατήρησε στην τριάδα των γκολκίπερ ο Γιάννης Ανέστης.

Οι ποδοσφαιριστές που κλήθηκαν από τον ομοσπονδιακό τεχνικό είναι οι ακόλουθοι: Καρνέζης, Καπίνο, Ανέστης, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Τζαβέλλας, Παπαδόπουλος, Ρέτσος, Σταφυλίδης, Τοροσίδης, Σάμαρης, Ταχτσίδης, Μανιάτης, Ζέκα, Τζιόλης, Κουρμπέλης, Φορτούνης, Δώνης, Μπακασέτας, Χριστοδουλόπουλος, Μήτρογλου, Διαμαντάκος, Γιαννιώτας, Μάνταλος.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.