Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τέλος και επίσημα ο Αντσελότι από την Μπάγερν

Τέλος και επίσημα ο Αντσελότι από την Μπάγερν

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/9/2017 17:07
Παρελθόν από τον πάγκο της Μπάγερν αποτελεί ο Κάρλο Αντσελότι, ο οποίος πλήρωσε το «μάρμαρο» για τα αρνητικά αποτελέσματα των Βαυαρών. Αναλαμβάνει προσωρινά ο Σανιόλ.

Λίγες ώρες μετά την τριάρα από την Παρί Σεν Ζερμέν, ο Κάρλο Αντσελότι απομακρύνθηκε από τον πάγκο της Μπάγερν. Το κλίμα για τον Ιταλό τεχνικό ήταν βαρύ μετά από τα ανεπιτυχή αποτελέσματα των Βαυαρών στο πρωτάθλημα και η βαριά ήττα στο «Παρκ Ντε Πρενς» αποτέλεσε τη σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της υπομονής στη διοίκηση του συλλόγου.

Στη θέση του Αντσελότι θα καθίσει ο Βίλι Σανιόλ, που από το καλοκαίρι ήταν βοηθός του, αλλά αυτή η λύση θα είναι προσωρινή. Σύμφωνα με τα γερμανικά Μέσα, σοβαρή υποψηφιότητα για τη θέση θέτει ο Τόμας Τούχελ, που είναι χωρίς ομάδα μετά την αποχώρηση του από την Ντόρτμουντ. Το άλλο σενάριο θέλει τον Σανιόλ να αναλαμβάνει ως το φινάλε της σεζόν, ώστε στη συνέχεια οι Βαυαροί να κινηθούν για την πρόσληψη του Γιούλιαν Νάγκελσμαν.

«Οι εμφανίσεις της ομάδας από το ξεκίνημα της σεζόν δεν ανταποκρίνονταν στις προσδοκίες μας. Το παιχνίδι με την Παρί έδειξε ότι έπρεπε να βγάλουμε άμεσα συμπεράσματα. Ο Σαλιχάμιτζιτς, εγώ και ο Κάρλο είχαμε μία ανοιχτή και ειλικρινή συζήτηση, κατά τη διάρκεια της οποίας του ανακοινώσαμε την απόφασή μας. Θα ήθελα να τον ευχαριστήσω και να δηλώσω τη λύπη μου για το πώς εξελίχθηκαν τα πράγματα. Ο Κάρλο είναι φίλος μου και θα παραμείνει φίλος, αλλά έπρεπε να πάρουμε μία απόφαση για το καλό της Μπάγερν. Τώρα, περιμένω να αποδειχθεί θετική εξέλιξη και να κάνουμε καλές εμφανίσεις, ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας» δήλωσε ο CEO των Βαυαρών, Καρλ-Χάινς Ρουμενίγκε.

Ο Αντσελότι έγινε μόλις ο 4ος προπονητής τα τελευταία 20 χρόνια που αποχωρεί από την Μπάγερν πριν το φινάλε της σεζόν. Οι άλλοι τρεις ήταν οι Φέλιξ Μάγκατ, Γιούργκεν Κλίνσμαν και Λουίς Φαν Χαάλ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.