Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Κοντά στην έξοδο ο Αντσελότι»

«Κοντά στην έξοδο ο Αντσελότι»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/9/2017 14:08
Ένα βήμα πριν την πόρτα της εξόδου βρίσκεται ο Κάρλο Αντσελότι στη Μπάγερν Μονάχου σύμφωνα με τη «Bild». Έκτακτο Δ.Σ. εντός της ημέρας στους Βαυαρούς, σενάρια για Τούχελ.

Η βαριά ήττα της Μπάγερν με 3-0 από την Παρί Σεν Ζερμέν αλλά και οι μέτριες εμφανίσεις των Βαυαρών στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος έχουν φέρει σε δύσκολη θέση τον Κάρλο Αντσελότι.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Bild», ο Ιταλός τεχνικός βρίσκεται προ της εξόδου από τους πρωταθλητές Γερμανίας και εντός της ημέρας αναμένεται να πραγματοποιηθεί έκτακτο Δ.Σ. στη Μπάγερν, όπου και θα παρθεί απόφαση για το μέλλον του.

Στα αξιοσημείωτα πως ο Αντσελότι δεν θέλησε να κάνει κάποιο σχόλιο για το μέλλον του κατά την άφιξη της Μπάγερν στο Μόναχο, αποφεύγοντας την ερώτηση δημοσιογράφου.

Όπως αναφέρουν τα γερμανικά Μέσα, οι πρωταθλητές Γερμανίας εξετάζουν δύο σενάρια σε περίπτωση απομάκρυνσης του Ιταλού. Το πρώτο θέλει τον Βίλι Σανιόλ να αναλαμβάνει ως υπηρεσιακός μέχρι το φινάλε της σεζόν και εν συνεχεία να προσληφθεί ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν της Χοφενχάιμ. Το δεύτερο θέλει τους Βαυαρούς να στρέφονται άμεσα στον πρώην τεχνικό της Ντόρτμουντ, Τόμας Τούχελ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.