Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ψυχραιμία και ενότητα ζήτησε ο Ουζουνίδης

Ψυχραιμία και ενότητα ζήτησε ο Ουζουνίδης

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
27/9/2017 16:52
Κουρμπέλης, Μολέντο, Βιγιαφάνιες και Μολίνς ενημερώθηκαν από τον Μαρίνο Ουζουνίδη για την τραγική κατάσταση που υπάρχει στον Παναθηναϊκό, με τον Έλληνα τεχνικό να τους ζητάει να μείνουν ενωμένοι.

Η παύση χρηματοδότησης για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο που έχει αποφασίσει ο απερχόμενος μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Αλαφούζος, οδηγεί τους «πράσινους» προς την οικονομική ασφυξία μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Την Τετάρτη (27/9) οι τέσσερις αρχηγοί του «τριφυλλιού», Κουρμπέλης, Μολέντο, Βιγιαφάνες και Μολίνς, ζήτησαν ακρόαση από τον Μαρίνο Ουζουνίδη, ο οποίος τους ενημέρωσε για την κατάσταση που επικρατεί στον σύλλογο.

Ο Έλληνας τεχνικός τους ζήτησε να διατηρήσουν τη ψυχραιμία τους, ενώ ξεκαθάρισε πως προτεραιότητα θα είναι να πληρωθούν οι ποδοσφαιριστές και οι υπάλληλοι της εταιρίας.

Σε πρώτη φάση, οι παίκτες δεν είναι απλήρωτοι, ωστόσο εάν τον Οκτώβριο η ΠΑΕ δεν τηρήσει τις υποχρεώσεις της, τότε ο κάθε παίκτης θα έχει τη δυνατότητα να διεκδικήσει την ελευθερία του σε ορίζοντα 30 ημερών.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.