Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σαμπιονά: Διέλυσε την Λιλ η Μονακό, σπάει τα κοντέρ ο Φαλκάο!

Σαμπιονά: Διέλυσε την Λιλ η Μονακό, σπάει τα κοντέρ ο Φαλκάο!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/9/2017 00:26
Με τον Φαλκάο να πετυχαίνει δύο γκολ και να φτάνει ήδη τα 11 στο πρωτάθλημα, η Μονακό διέλυσε με 4-0 την Λιλ μέσα στο «Σταντ Πιέρ-Μορουά» και έπιασε προσωρινά την Παρί Σεν Ζερμέν στην κορυφή της βαθμολογίας. Παραπαίει η ομάδα του Μπιέλσα.

Μία κακή παρένθεση αποδείχθηκε η βαριά ήττα από τη Νις για τη Μονακό. Μετά την τριάρα στο Στρασβούργο, οι Μονεγάσκοι πέρασαν με το εντυπωσιακό 4-0 από την έδρα της Λιλ και έπιασαν προσωρινά την Παρί Σεν Ζερμέν στην κορυφή, έχοντας 18 βαθμούς μετά από 7 αγωνιστικές.

Ο Στέφαν Γιόβετιτς άνοιξε τον προσωπικό του λογαριασμό στο Σαμπιονά, σκοράροντας με όμορφο τελείωμα από το ύψος της περιοχής για το 1-0 στο 24'. Έξι λεπτά αργότερα, ο Γκιζάλ σκόραρε με ωραίο σουτ και έκανε επίσης σεφτέ στα γκολ με τη φανέλα της Μονακό.

Από εκείνο το σημείο ανέλαβε δράση ο Ρανταμέλ Φαλκάο. Ο Κολομβιανός «έγραψε» το 3-0 με κοντινή κεφαλιά στο 48’ ενώ στο 73’ διπλασίασε τα τέρματά του από την άσπρη βούλα, διαμορφώνοντας το τελικό 4-0. Ο 31χρονος έχει σπάσει όλα τα κοντέρ, μετρώντας ήδη 11 γκολ -σε 12 σουτ στο στόχο- στα 7 πρώτα παιχνίδια της σεζόν.

Στον αντίποδα, το κλίμα είναι πλέον αρκετά βαρύ για τον Μαρσέλο Μπιέλσα, ο οποίος στη συνέντευξη Τύπου πριν το παιχνίδι είχε κατηγορήσει παίκτες της ομάδας του, ενώ τα έβαλε και με τους δημοσιογράφους. Η Λιλ ξεκίνησε τη σεζόν με υψηλές προσδοκίες ωστόσο μετά από 7 αγωνιστικές έχει συγκεντρώσει μόλις 5 βαθμούς και κινδυνεύει μετά την ολοκλήρωση της αγωνιστικής να υποχωρήσει ακόμα και στην τελευταία θέση.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.