Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Eπιστολή παραίτησης Κύζα από τη διαιτησία

Eπιστολή παραίτησης Κύζα από τη διαιτησία

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/9/2017 17:14
Ο διαιτητής Γιώργος Κύζας, με επιστολή που έστειλε στην ΕΠΟ, γνωστοποίησε ότι «κρεμάει» τη σφυρίχτρα του ύστερα από την απόφαση να μην συμπεριληφθεί στον πίνακα διαιτητών της Σούπερ Λιγκ.

Ένας από τους πιο πολυσυζητημένους διαιτητές της περασμένης σεζόν για την διαιτησία του στη ρεβάνς Κυπέλλου ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός, ο Γιώργος Κύζας, ανακοίνωσε την απόσυρσή του από τον χώρο.

Ο μέχρι πρότινος διεθνής διαιτητής, που έγινε αιτία πολέμου μεταξύ Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ μετά τον ημιτελικό της Τούμπας, περιθωριοποιήθηκε από την ΚΕΔ και εν τέλει η απόφαση να μείνει εκτός πινάκων της Σούπερ Λιγκ τον οδήγησε στην απόφαση να κρεμάσει τη σφυρίχτρα του σε ηλικία 37 ετών.

Το περιεχόμενο της επιστολής αναφέρει τα εξής:

«Με την παρούσα επιστολή σας ανακοινώνω ότι αποσύρομαι από την ενεργό δράση. Διανύοντας το 37ο έτος της ηλικίας μου, η μη επιλογή μου στον πίνακα διαιτητών Super League μετά από 5 συναπτά έτη, εκ των οποίων τα 2 τελευταία ως Διεθνής διαιτητής, με οδηγεί στο προφανές, να μην αποδεχθώ την κατάταξή μου στον πίνακα διαιτητών 2ης Κατηγορίας και να ορίσω έτσι το τέλος της 18χρονης πορείας μου στο χώρο.
Γιώργος Κύζας
».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.