Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κεκ: «Δεν θα συγκρίνω την ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό»

Κεκ: «Δεν θα συγκρίνω την ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/9/2017 01:03
Για τη δυσκολία του ματς κόντρα στην ΑΕΚ μίλησε ο Ματίας Κεκ, ο οποίος τόνισε πως η ομάδα του έχει μεγάλη επιθυμία για τη νίκη, αλλά θα πρέπει να αποφύγει τα λάθη στην τακτική. «Δεν θα συγκρίνω την ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό», τόνισε.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός της Ριέκα, Ματίας Κεκ ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ στην Κροατία:

Για το παιχνίδι: «Είμαστε ευχαριστημένοι με την παρουσία μας στην Ευρώπη, έχουμε απέναντι έναν αντίπαλο με ποιότητα, καλά τρεξίματα και καλούς παίκτες. Περιμένουμε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι. Παίζουμε στην έδρα μας και έχουμε μεγάλο κίνητρο για ένα θετικό αποτέλεσμα»

Για την κατάσταση της ομάδας του και τη γνώμη του για την ΑΕΚ: «Η κατάσταση της ομάδας είναι καλή, αλλά η σημερινή προπόνηση θα δείξει ποιοι θα είναι έτοιμοι να παίξουν στο ματς με την ΑΕΚ. Η ΑΕΚ έχει μπει πολύ καλά στη σεζόν, τόσο εντός όσο κι εκτός Ελλάδας. Δεν θα τη συγκρίνω με τον Ολυμπιακό. Η ομάδα μου έχει βρει ρυθμό και είμαι χαρούμενος με τις τελευταίες επιτυχίες στο πρωτάθλημα. Ωστόσο, στην Ευρώπη τα πράγματα είναι διαφορετικά και δεν συγχωρείται η τακτική αδιαφορία. Αυτό συνέβη με Σάλτσμπουργκ, Ολυμπιακό και το πληρώσαμε. Είναι δύσκολη η πρεμιέρα και είναι σημαντικό να αρχίσεις με νίκη. Παίζουμε εντός και είμαστε αισιόδοξοι. Θέλουμε να μπούμε δυνατά και η επιθυμία μας για τους τρεις βαθμούς είναι τεράστια».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.